NR. RATE

4

Cumpara in rate de la FLANCO cu CardAvantaj

Categorie: Electronice / Electrocasnice / IT&C

La Flanco ai rate fără dobândă, ca să rămâi mereu în pas cu tehnologia!

Flanco are produse electrice și electrocasnice pentru orice gusturi și nevoi. Practic, găsești exact ce-ți trebuie și ești îndrumat spre cele mai potrivite alegeri în materie de tehnologie. Iar, cel mai important, cumperi orice produs în rate fără dobândă cu CardAvantaj.

Căile tehnologiei sunt uneori întortochiate. De aceea e important să apelezi la cunoștințele unor specialiști care să te îndrume. Iar la Flanco găsești tot ce ai nevoie pentru a rămâne în pas cu tehnologia. Fie că vrei electrocasnice de bucătărie, cel mai recent smartphone, un laptop performant sau televizoare de ultimă generație, trebuie doar să intri într-un Flanco, împreună cu CardAvantaj. Poţi cumpăra liniştit de aici şi telefoane în rate şi un nou laptop în rate fără dobândă, sau cam orice îţi doreşti. Și pentru că nu investești în tehnologie în fiecare zi, e bine să investești cum trebuie, chiar dacă asta poate însemna un preț mai mare.

Partea bună e că nu simți cheltuielile când plătești cu CardAvantaj, în rate fără dobândă. Iar pentru că Flanco este partener CardAvantaj, ai și o mulțime de oferte care te ajută să faci cele mai bune alegeri pentru tine. Pentru lista completă de promoții în derulare, consultă secțiunea Campanii!

CardAvantaj ți-e aliat la cumpărăturile din Flanco, dar și la orice alt comerciant din lume. Iar în România există peste 9500 de parteneri CardAvantaj, unde poți plăti în rate foarte avantajoase și te bucuri de cele mai bune oferte. Pentru a găsi toți partenerii CardAvantaj, verifică secțiunea Magazine Partenere

Listă magazine FLANCO

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Municipiul Giurgiu
FLANCO
Kaufland Giurgiu
Sos . Bucuresti, Nr. 156
Municipiul Buzau
FLANCO
Centrul Comercial Buzau
Str. Frasinet, Nr. 13
Municipiul Galati
FLANCO
-
Str. Brailei, Nr. 167
Municipiul Resita
FLANCO
Kaufland Resita
Bd. Muncii, Nr. 21
Municipiul Petrosani
FLANCO
Centrul Comercial Jiul
Str. 1 Decembrie1918, Nr. 79
Municipiul Pitesti
FLANCO
-
Str. Maior Sontu, Bl. D2
Municipiul Tecuci
FLANCO
-
Str. Gheorghe Petrascu, Nr. 1
Municipiul Medias
FLANCO
Kaufland Medias
Sos. Sibiului F.N
Municipiul Rimnicu Vilcea
FLANCO
-
Str. Luceafarului, Nr. 5, Bl. A22
Municipiul Calarasi
FLANCO
-
Str. Nicolae Titulescu, Nr. 2, Bl. C31

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

FLANCO

Nr. magazine 323
Caută un magazin FLANCO