NR. RATE

4

Cumpara in rate de la FLANCO cu CardAvantaj

Categorie: Electronice / Electrocasnice / IT&C

La Flanco ai rate fără dobândă, ca să rămâi mereu în pas cu tehnologia!

Flanco are produse electrice și electrocasnice pentru orice gusturi și nevoi. Practic, găsești exact ce-ți trebuie și ești îndrumat spre cele mai potrivite alegeri în materie de tehnologie. Iar, cel mai important, cumperi orice produs în rate fără dobândă cu CardAvantaj.

Căile tehnologiei sunt uneori întortochiate. De aceea e important să apelezi la cunoștințele unor specialiști care să te îndrume. Iar la Flanco găsești tot ce ai nevoie pentru a rămâne în pas cu tehnologia. Fie că vrei electrocasnice de bucătărie, cel mai recent smartphone, un laptop performant sau televizoare de ultimă generație, trebuie doar să intri într-un Flanco, împreună cu CardAvantaj. Poţi cumpăra liniştit de aici şi telefoane în rate şi un nou laptop în rate fără dobândă, sau cam orice îţi doreşti. Și pentru că nu investești în tehnologie în fiecare zi, e bine să investești cum trebuie, chiar dacă asta poate însemna un preț mai mare.

Partea bună e că nu simți cheltuielile când plătești cu CardAvantaj, în rate fără dobândă. Iar pentru că Flanco este partener CardAvantaj, ai și o mulțime de oferte care te ajută să faci cele mai bune alegeri pentru tine. Pentru lista completă de promoții în derulare, consultă secțiunea Campanii!

CardAvantaj ți-e aliat la cumpărăturile din Flanco, dar și la orice alt comerciant din lume. Iar în România există peste 9500 de parteneri CardAvantaj, unde poți plăti în rate foarte avantajoase și te bucuri de cele mai bune oferte. Pentru a găsi toți partenerii CardAvantaj, verifică secțiunea Magazine Partenere

Listă magazine FLANCO

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
FLANCO
Sun Plaza
CALEA VACARESTI NR. 391
Bucuresti
FLANCO
Iris Shopping Center
BD. 1 DECEMBRIE 1918 NR. 33A
Bucuresti
FLANCO
Cora Lujerului
BD. IULIU MANIU NR. 19
Bucuresti
FLANCO
Centrul Comercial Esplanada
SOS. VERGULUI NR. 20
Bucuresti
FLANCO
Bucur Obor
SOS. COLENTINA NR. 2
Bucuresti
FLANCO
-
CALEA SERBAN VODA NR. 286
Constanta
FLANCO
-
SOS. MANGALIEI NR. 195A
Calarasi
FLANCO
-
STR. NICOLAE TITULESCU NR. 2 BL. C31
Giurgiu
FLANCO
Kaufland Giurgiu
SOS . BUCURESTI NR. 156
Slobozia
FLANCO
Kaufland Slobozia
DN2A KM 118

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 4 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice FLANCO din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

FLANCO

Nr. magazine 172
Caută un magazin FLANCO