3 sfaturi pentru a te pregăti de Black Friday anul acesta

03 Nov 2023 349

Pregătirea eficientă pentru maratonul de cumpărături Black Friday îți aduce beneficii semnificative, de la economii substanțiale până la achiziționarea produselor dorite, înainte de epuizarea stocurilor. Află cum să stabilești un buget adecvat, să creezi o listă de cumpărături și să identifici cele mai bune oferte de cumpărături în rate cu dobândă zero*, la mii de produse din magazine fizice și magazine online. 

Stabilește un buget special pentru Black Friday

Setează-ți prioritățile financiare și determină sumele de care dispui pentru shopping în perioada Black Friday. Astfel te asiguri că menții echilibrul finanțelor personale și că te poți bucura pe deplin de cumpărături în cea mai bună perioadă a anului. Reducerile, promoțiile și lichidările de stoc îți prilejuiesc un adevărat festival de shopping: articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, electronice și electrocasnice, IT&C, mobilă și decorațiuni, produse de cosmetică și îngrijire personală, bijuterii, ceasuri, articole de lux, vacanțe, călătorii și multe altele. 

Gândește în perspectivă și alocă banii în mod inteligent. Ai la dispoziție mii de articole pe care poți să le cumperi în rate de Black Friday, ca să achiziționezi produsele preferate în cele mai bune condiții, de exemplu în rate fără dobândă*. În plus, poți să rezolvi din timp alegerea darurilor de Sărbători sau a surprizelor pentru cei dragi, cu ocazia unor aniversări, onomastici și alte evenimente de familie. Fără stres, fără cheltuieli mari, fără goana după cadouri: te bucuri de eficiență atât pe plan financiar, cât și al gradului de confort.

Creează o listă de cumpărături pentru Black Friday 

Înainte de a începe cumpărăturile, este important să identifici cu atenție ce anume ai nevoie cu adevărat. Realizează o listă cu produsele pe care vrei să le cumperi și analizează-le în funcție de importanța lor. Prioritizarea nevoilor te va ajuta să te concentrezi pe achizițiile cu adevărat importante și să eviți cumpărăturile impulsive sau inutile. Verifică specificațiile, prețurile și recenziile pentru diferite articole, pentru a te asigura că alegi un produs de calitate și că beneficiezi de cea mai bună ofertă disponibilă.

Structurează lista de shopping pentru Black Friday în funcție de categorii de produse sau de orice alt criteriu care ți se pare util. Acest lucru te va ajuta să navighezi mai ușor prin magazine și să nu pierzi timpul în căutarea brandurilor preferate. Folosește aplicații precum AVANTAJ2go, pentru  a afla noutățile despre campanii și oportunități de utilizare a cardului de cumpărături în rate fără dobândă*. 

Află din timp care sunt cele mai bune oferte de Black Friday

Celebra expresie "time is money" capătă noi sensuri în perioada reducerilor de Black Friday. Este esențal să afli din timp care sunt cele mai bune oferte și cele mai atractive discounturi la produsele tale preferate. Realizează un research prealabil și utilizează comparatoare de prețuri online. Citește cu atenție recenziile utilizatorilor și urmărește ratingurile la articolele pe care vrei să le cumperi de Black Friday. Astfel eviți achizițiile imprudente și nu riști să primești articole de calitate inferioară sau care vin cu taxe și comisioane ascunse.

Optimizează-ți experiența de Black Friday și utilizează cardul de credit CardAvantaj, ca să beneficiezi de o rețea de peste 9500 de magazine fizice și online, care organizează campanii  speciale pentru această perioadă a anului. Te bucuri de rate convenabile, condiții avantajoase de creditare și eșalonare a plăților. Primești bonus înapoi pe card la fiecare tranzacție efectuată prin cardul tău de cumpărături în rate fără dobândă*, atât în țară, cât și în străinătate. Ai acces la cele mai sigure plăți onlineprin sistemul 3D Secure, care-ți garantează un standard superior de securitate, deoarece autentificarea se realizează printr-o parolă unică, dinamică. Ia în considerare sfaturile prezentate și bucură-te de Black Friday ca un adevărat maestru al cumpărăturilor!


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.
 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

5 idei de cadouri pentru 8 Martie

05 Mar 2024 9

Primăvara ne aduce sărbători de tot felul, însă cea mai emoționantă este 8 Martie: Ziua Femeii, a Mamei, a Fiicei, a tuturor zâmbetelor feminine, care ne reamintesc faptul că frumusețea es...

5 cărți recomandate pentru dezvoltare personală

04 Mar 2024 12

Dezvoltarea personală implică evoluția continuă și autoperfecționarea pe plan emoțional, intelectual și spiritual. Fiecare persoană are nevoie de cunoașterea nevoilor și aspirațiilor proprii, pentru &...

3 idei de cadouri pentru Valentine’s Day

08 Feb 2024 47

Viața în doi este un maraton pe care fiecare dintre parteneri încearcă să-l facă mai frumos, iar Ziua Îndrăgostiților reprezintă ocazia perfectă pentru bucurie în cuplu. Ca să...

Cum să gestionezi eficient plățile de utilități folosind cardul de credit

08 Feb 2024 105

În fiecare lună vin facturile de utilități: apă, gaze, electricitate, așa că gestionarea eficientă a plăților ar trebui să reprezinte o prioritate în planificarea bugetului tău. Nu știi cu...