Black Friday: top tipuri de produse pe care le poți cumpăra în rate cu această ocazie

09 Nov 2022 313

Cea mai așteptată perioadă din an pentru amatorii de shopping este Black Friday, când reducerile și ofertele promoționale creează oportunități excelente pentru achiziții de produse și servicii. Ca să știi cum să te pregătești de Black Friday și ce opțiuni ai pe baza cardului tău de cumpărături, îți prezentăm principalele tipuri de produse pe care poți să le alegi în sezonul discounturilor.

Articole de modă, accesorii, încălțăminte

Printre cele mai căutate produse de Black Friday sunt articolele de îmbrăcăminte. În rețeaua de magazine partenere CardAvantaj ai acces la cele mai importante branduri din industria modei, atât în magazine fizice, cât și pe marketplace-uri și alte site-uri de e-commerce.

Completează-ți garderoba cu piesele preferate și asortează încălțămintea comodă, modernă, la prețuri accesibile, prin cardul tău de cumpărături în rate fără dobândă*. Totodată ai acces la magazine de bijuterii, ceasuri și accesorii de lux, ca să creezi ținute stilate și să te pregătești pentru evenimentele festive de la sfârșitul anului.

Produse electronice și electrocasnice

Urmărește campaniile CardAvantaj și beneficiază de rate fara dobanda* la comerciantii parteneri unde gasesti prețuri avantajoase și reduceri importante, mai ales în perioada Black Friday. Poți să alegi obiectele de care ai nevoie și să cumperi electrocasnice în rate, ca să te bucuri de mai mult confort acasă, fără investiții mari, care să-ți destabilizeze bugetul. 

Fie că optezi pentru un frigider în rate, televizor, mașină de spălat, sistem audio sau home cinema, prin CardAvantaj ai rate cu dobândă zero* la sute de produse de top, comercializate de cei mai importanți producători de electronice și electrocasnice.

Gadgeturi și articole IT

Tehnologia reprezintă o parte importantă din viața ta, de aceea este normal ca de Black Friday să urmărești promoțiile la smartphone-uri, tablete, laptopuri, PC-uri, articole și echipamente IT, gadgeturi inteligente și sisteme bazate pe ultimele inovații în domeniu.

Ai ocazia perfectă să utilizezi sumele acumulate ca bonus CardAvantaj și să achiziționezi obiectele mult dorite, prin cardul tău de cumpărături în rate fără dobândă*. Iar dacă îți iei și un smartwatch în rate, poți să faci plățile la comercianți direct cu acesta, ca să nu mai folosești cardul sau telefonul. 

Produse pentru casă și grădină

Black Friday este un moment oportun pentru investiții în amenajări interioare și exterioare, mai ales că prin CardAvantaj ai acces la cele mai bune oferte de produse și servicii pentru casă și grădină. Poți să iei materiale de construcții în rate și să începi renovările pe care le-ai planificat de multă vreme, dar le-ai amânat din lipsă de fonduri.

Înviorezi atmosfera din living cu o nouă mobilă în rate, modernă și ergonomică. Faci un upgrade la sistemul de încălzire al locuinței, instalezi echipamente noi pentru economisirea energiei sau cumperi în rate pentru amenajarea grădinii, CardAvantaj este întotdeauna alături de tine, cu oferte avantajoase de plăți eșalonate, cu dobândă zero*.

Vacanțe, excursii și călătorii

Nu uita de timpul liber, pe care vrei să-l petreci alături de familie și prieteni, în vacanțe exotice, călătorii prin țară ori excursii în marile capitale europene. Poți să începi maratonul de cumpărături de Sărbători chiar din perioada Black Friday și să faci o surpriză celor dragi, oferindu-le un sejur în destinațiile favorite.

Rezervă concediul în cele mai avantajoase condiții, prin card de cumpărături în rate fără dobândă*, la agențiile partenere din rețeaua CardAvantaj. Consultă ofertele de pe site și află cum organizezi o vacanță în străinătate, cu cheltuieli minime.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult

13 May 2024 57

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult Îți place să mergi la terasă, cu prietenii, la o bere? Nu-i nevoie să ieși în oraș pentru relaxare ală...

Cum să alegi cele mai bune tururi ghidate pentru următoarea ta vacanță?

08 May 2024 86

Te pregătești de vacanță, dar nu știi cum să alegi cele mai bune excursii și tururi ghidate? Află în continuare ce criterii să urmărești când selectezi destinații de concediu și obiective...

5 echipamente de pescuit de nelipsit in acest sezon

08 May 2024 47

Ești un pescar pasionat și te pregătești pentru sezonul de hoinărit pe baltă? Vrei să te inițiezi în acest hobby în natură, ca să te relaxezi alături de familie și prieteni? Află în...

Cadouri de Paște pentru toată familia: idei originale pentru bugetul oricui

26 Apr 2024 89

Paștele este acel moment al anului când vrei să împărtășești bucuria și dragostea cu cei dragi, printr-un gest simplu, dar semnificativ: un cadou. Cum să găsești idei originale, care să fi...