Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult

13 May 2024 102

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult

Îți place să mergi la terasă, cu prietenii, la o bere? Nu-i nevoie să ieși în oraș pentru relaxare alături de cei dragi! Află în continuare cum să amenajezi terasa casei tale, cu minimum de efort, dar cu rezultate spectaculoase! Descoperă instrumente de plată inteligente, pentru achiziții convenabile și cheltuieli eșalonate!

Folosește mobilier eco-friendly pentru amenajarea terasei

Folosirea mobilierului eco-friendly pentru amenajarea terasei nu este doar o opțiune sustenabilă, dar adaugă și un caracter unic spațiului tău exterior. Urmărește campaniile active CardAvantaj și achiziționează articole pentru curte și grădină, într-un număr convenabil de rate fără dobândă*. Iată câteva idei despre cum poți integra elemente moderne, prietenoase cu mediul în designul terasei tale: Optează pentru mobilier fabricat din materiale reciclabile sau regenerabile, cum ar fi lemnul certificat FSC (Forest Stewardship Council), bambusul, ratanul sau piesele de mobilă din plastic reciclat. Aceste materiale sunt durabile și au un impact mai mic asupra mediului. Poate fi vorba despre o măsuță de cafea, un set de scaune tip fotoliu, șezlonguri, umbrele, pergole, poate chiar un balansoar cu baldachin, pentru o atmosferă retro.

Utilizează corpuri de iluminat pentru o atmosferă relaxantă

Lumina naturală este importantă în crearea unui ambient agreabil pe terasă, dar nu neglija iluminatul inteligent, pentru seri feerice și nopți cu petreceri în aer liber, alături de prieteni! Investește în sisteme de spoturi LED, ghirlande de lumini, lămpi solare de grădină, sisteme de lumini încastrate în pardoseală, lămpi de masă și de podea, rezistente la utilizare intensivă, în orice condiții meteorologice. Poți să achiziționezi în rate echipamente și accesorii pentru grădină, terasă și curte, în condiții avantajoase, de la magazinele din rețeaua de parteneri CardAvantaj. Beneficiezi de rate cu dobândă zero* la Dedeman, Brico Depot, Baduc, eMag, Altex, Media Galaxy, Flanco, ș.a. Fie că faci shopping online sau preferi să mergi în locații fizice, te așteaptă oferte atractive, pentru sute de produse din categoria lumini pentru terasă și grădină.

Decorează terasa cu accesorii naturale și texturi originale

Înfrumusețarea terasei cu accesorii naturale aduce un aer de prospețime și autenticitate, transformând spațiul într-o oază de relaxare. Alege mobilier din lemn natural, ratan, bambus sau fibre naturale ca iuta și sisalul. Aceste materiale sunt durabile și aspectuoase, adaugă o notă caldă și primitoare spațiilor exterioare din jurul casei.

Decorează terasa cu perne, covoare și pături realizate din bumbac organic, lână, iută sau in. Vei obține o combinație inedită de confort și eleganță, în stil boho chic. Folosește recipiente din ceramică, lemn ecologic sau metal, pentru a planta flori și verdeață. Plantele îmbunătățesc calitatea aerului, adaugă vitalitate și culoare terasei tale. O mică fântână sau un bazin ornamental de terasă reprezintă elemente relaxante, ce dau valoare chiar și unui spațiu de dimensiuni reduse. Prin sunetul și mișcarea apei, ele completează inspirat atmosfera odihnitoare, de adevărată vacanță.

Creează un design original pentru terasa casei tale

Decide cum vrei să utilizezi spațiul: pentru relaxare, divertisment, luat masa sau o combinație a funcționalităților prezentate. Acest detaliu va ghida selecția mobilierului și dispunerea diferitelor elemente de decor. Alege un stil sau o temă care să te inspire, cum ar fi mediteranean, modern urban, tropical sau rustic. Tema va influența alegerea materialelor, a culorilor și accesoriilor.

Integrează plante și elemente de apă, pentru a adăuga prospețime și un element natural relaxant. Jardinere, ghivece suspendate sau chiar un mic iaz sau o fântână pot înfrumuseța spațiul. Folosește-ți imaginația, pentru a crea amenajări exterioare originale, care nu necesită cheltuieli mari, dar impresionează prin ingeniozitate și stil. Cauți idei pentru curte și grădină? Află cum funcționează cardul de cumpărături în rate fără dobândă*, pentru servicii profesionale de peisagistică, instalare de echipamente pentru terasă, lucrări de îngrijire a suprafețelor exterioare. Prin CardAvantaj, terasa ta poate avea un design atrăgător, indiferent de bugetul disponibil!


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

5 echipamente premium pentru podcasteri

27 May 2024 34

Vrei să începi o carieră în mediul online și să devii creator de conținut audio-video? Ca să ajungi un podcaster profesionist, ai nevoie de echipamente și accesorii pentru înregistră...

5 moduri prin care să investești în sănătatea ta mintală

20 May 2024 69

Corp sănătos în minte sănătoasă...Da, ai citit bine, nu este o preluare greșită a celebrului proverb latin...Sănătatea fizică este dată de echilibrul mental, de acea stare de bine psihologică pr...

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult

13 May 2024 102

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult Îți place să mergi la terasă, cu prietenii, la o bere? Nu-i nevoie să ieși în oraș pentru relaxare ală...

Cum să alegi cele mai bune tururi ghidate pentru următoarea ta vacanță?

08 May 2024 120

Te pregătești de vacanță, dar nu știi cum să alegi cele mai bune excursii și tururi ghidate? Află în continuare ce criterii să urmărești când selectezi destinații de concediu și obiective...