Cum funcționează cardurile de cumpărături în rate și ce trebuie să știi

05 Dec 2023 1238

Stii deja că ai la dispoziție carduri de cumpărături, pentru shopping în rate cu dobândă zero*. Aceste carduri de credit reprezintă o soluție eficientă și atractivă pentru tine și familia ta, așa că vrei să descoperi mai multe detalii despre cum funcționează. Îți prezentăm în continuare cele mai importante informații despre modul de obținere și de activare a cardurilor de cumpărături în rate, plus recomandări de utilizare. 

Cum obții și cum activezi cardul de cumpărături în rate

Simplu, cât ai zice "card"! Mergi într-o sucursală Credit Europe Bank sau aplică online pentru CardAvantaj, cardul tău de cumpărături în rate cu dobândă zero*. Poți aplica fără documente de venit, pentru a obține o limită de credit, dacă veniturile înregistrate de tine sunt din salarii raportate la ANAF. După efectuarea verificărilor necesare, și dacă îndeplinești condițiile de eligibilitate, primești cardul pe loc, la bancă. Dacă veniturile înregistrate de tine nu sunt raportate la ANAF, trebuie să prezinți adeverință de venit și declarație privind veniturile din salarii.

După emiterea unui card de credit fără dobândă*, tot ce trebuie sa faci este sa-l activezi prin setarea codului PIN. Pentru activare poti fie sa suni la CEBLine la 0750.000.000 / 0724.100.000 si urmezi pasii din meniu, fie mergi la cea mai apropiata sucursala.Pentru tranzacțiile online, este nevoie să activezi CardAvantaj prin serviciul telefonic CEBline, disponibil non-stop la 0750.000.000 sau direct din aplicatia AVANTAJ2go din meniul“Carduri”, ca să beneficiezi de shopping confortabil, oricând vrei, oriunde te-ai afla! Cardul de cumpărături CardAvantaj este inițial blocat pentru cumpărăturile online pentru a preveni eventualele tentative de fraudă.

Cardul de cumpărături în rate - moduri de utilizare

Ai la dispoziție mai multe moduri de utilizare a cardurilor tale de cumpărături în rate. Poți să plătești în magazine fizice din țară sau din străinătate, să alimentezi cardul cu fonduri proprii și să faci retrageri de la ATM-uri. De fiecare dată când plătești prin CardAvantaj, ai beneficii suplimentare, așa că merită să folosești acest instrument de plată de câte ori faci tranzacții comerciale. Afli rapid soldul CardAvantaj, deci știi în orice moment câți bani ai pe cardul de cumpărături în rate.

Vrei un card contactless, pentru shopping rapid și sigur, în mall, hypermarket sau alte magazine unde mergi la cumpărături? Folosește CardAvantaj, mai ales că poți să-l înrolezi în Google Pay sau Apple Pay și să lași portofelul acasă, pentru că plătești cu telefonul! Faci cumpărături securizate în magazine, în aplicații sau online, cum îți place! Beneficiezi de tranzacții online rapide și sigure, prin sistemul 3D Secure, pe care-l activezi simplu, direct din aplicația AVANTAJ2go, creată special pentru posesorii de CardAvantaj. 

Cardul tău de cumpărături în rate fără dobândă* funcționează ca un adevărat asistent financiar: beneficiezi de flexibilitate și siguranță, prin CardAvantaj virtual. Accesezi aplicația AVANTAJ2go pentru emiterea cardului virtual și îl poți folosi imediat. Astfel te poți bucura mai multe de cumpărăturile online! Setezi cum vrei limita pe care o aloci cardului virtual și o modifici de câte ori vrei, așa că ții mereu cheltuielile sub control. Scapi de grija unui card de cumpărături pierdut, pentru că un CardAvantaj virtual este alternativa modernă și eficientă, mereu la îndemână. 

Bonus și cashback - extra beneficii când folosești carduri de cumpărături în rate

Ca să afli cum funcționează cardurile de cumpărături în rate fără dobândă*, trebuie să știi detaliile despre beneficiile oferite de aceste sisteme de plată a produselor și serviciilor pe care le achiziționezi. Află cum să folosești bonus CardAvantaj, acel procent de 0,3% din valoarea tranzacțiilor comerciale efectuate prin intermediul cardului de cumpărături în rate. Bonusul se va regăsi pe cardul tău în contul de bonus, separat de limita de credit. 

Eșalonarea plăților într-un număr convenabil de rate reprezintă un mare atu al cardurilor de cumpărături, iar CardAvantaj vine cu o ofertă și mai atractivă: cashback pe card de cumpărături. Beneficiezi de returnarea unei părți din suma achitată, pe care o poti utiliza in continuare la alte cumparaturi in rate fara dobanda*. Consultă site-ul www.cardavantaj.ro pentru a vedea campaniile ce oferă acest beneficiu.


 *Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Cadouri de Paște pentru toată familia: idei originale pentru bugetul oricui

26 Apr 2024 51

Paștele este acel moment al anului când vrei să împărtășești bucuria și dragostea cu cei dragi, printr-un gest simplu, dar semnificativ: un cadou. Cum să găsești idei originale, care să fi...

Cum să trăiești mai sustenabil fără să renunți la confort?

25 Apr 2024 54

Un stil de viață sustenabil fără a renunța la confort poate părea o provocare, dar există câteva strategii pentru a face tranziția mai ușoară și mai plăcută. Descoperă cum să trăiești responsabi...

Cum să găsești cele mai bune materiale pentru proiectele tale DIY

23 Apr 2024 46

Proiectele DIY (Do It Yourself) reprezintă o modalitate excelentă să-ți personalizezi spațiul de locuit, să-ți dezvolți abilitățile practice și să te bucuri de satisfacția de a crea ceva cu propriile...

Ghid pas cu pas pentru a-ți face o asigurare medicală privată

03 Apr 2024 129

Preocuparea pentru sănătatea ta și a familiei reprezintă o prioritate majoră. Asigurările medicale te pot ajuta să-ți gestionezi pe termen lung starea de bine și să-i știi pe cei dragi în sigura...