Care este vârsta minimă pentru a obține un card de cumpărături CardAvantaj

21 Jul 2022 39

Printre cele mai utile și convenabile instrumente de plată se numără cardurile de cumpărături, de aceea Credit Europe Bank a creat pentru clienții săi CardAvantaj, primul card de credit în lei cu utilizare națională și internațională, prin care aceștia pot să efectueze cumpărături cu plata în rate fără dobândă*, primind în același timp și bonus pentru fiecare tranzacție efectuată. 

Dobânda zero se aplică dacă este achitată lunar suma totală de plată, așa cum este evidențiată în extrasul de cont emis de bancă. Beneficiile CardAvantaj sunt numeroase, de aceea este important să cunoști condițiile în care poți să obții cel mai bun card de cumpărături pentru tine.

Îți prezentăm în continuare detalii despre vârsta minimă pe care trebuie s-o ai ca să-ți poți lua un card de credit pentru cumpărături în rate.

Condiții de vârstă și venit pentru obținerea unui card de credit CardAvantaj

Ca să poți obține un card de credit pentru cumpărături în rate de tip CardAvantaj trebuie să ai 18 ani împliniți, să ai o carte de identitate valabilă și să obții venituri regulate, sub formă de salariu, indemnizație, pensie sau altă formă de venituri înregistrate la ANAF.

La Credit Europe Bank aplici ușor pentru un card de credit. Obții o linie de credit și cardul tău de cumpărături preferat, dacă veniturile tale provin din salarii raportate la ANAF.

Poți să folosești diverse metode de plată online, ai acces la internet banking și mobile banking. Primești bonus la fiecare tranzacție cu cardul tău de credit pentru cumpărături în rate și ai beneficii importante în rețeaua de magazine partenere CardAvantaj, pentru un shopping așa cum îți place.

În funcție de nivelul veniturilor tale, poți să alegi CardAvantaj Standard, CardAvantaj Gold sau CardAvantaj Platinum, cu limite de credit generoase și extra beneficii la utilizarea cardului de cumpărături în țară și în străinătate.

Cum accesezi limita de credit pentru cardul tău de cumpărături CardAvantaj

Limita de credit acordată pentru un card de credit CardAvantaj este de până la 3 venituri nete, în funcție de criteriile de eligibilitate aplicate de bancă. Beneficiezi de limita de credit pe o perioadă nedeterminată, cu condiția să rambursezi lunar suma minimă de plată, așa cum apare ea în extrasul de cont și cum îți este comunicată prin SMS și prin aplicația mobilă AVANTAJ2go.

În plus, poți să primești cardul pe loc în una din cele 19 sucursale Credit Europe Bank, dacă întrunești condițiile de eligibilitate, după ce specialiștii băncii efectuează verificările necesare în baza de date a ANAF.

Dacă veniturile înregistrate de tine nu sunt raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), trebuie să prezinți documentele ce dovedesc faptul că obții venituri.

Aceste documente sunt Adeverința de venit și Declarația privind veniturile din salarii. Dacă nu ai venituri înregistrate la ANAF, este posibil ca reprezentanții Credit Europe Bank să-ți solicite documente suplimentare, în funcție de istoricul tău profesional.

Dacă nu poți să dovedești că obții venituri sau dacă nu ai vârsta minimă de 18 ani, nu ești eligibil pentru un card de cumpărături CardAvantaj sau pentru un alt tip de card de credit din portofoliul Credit Europe Bank.

La rubrica de întrebări despre carduri de credit de pe site-ul CardAvantaj, ai la dispoziție detalii și informații despre condițiile de eligibilitate pentru accesarea instrumentelor de plată.
 
*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Cum cumperi electrocasnice în rate? Reguli și sfaturi practice

27 Jul 2022 38

Te-ai mutat în casă nouă sau înnoiești echipamentele electronice și electrocasnice din locuință. Tehnologiile evoluează rapid și vrei să utilizezi cele mai bune aparate pentru bucătărie, b...

Cum obții extrasul de cont pentru CardAvantaj?

26 Jul 2022 58

Ești posesor de CardAvantaj sau vrei să-ți iei unul și ai nevoie de toate detaliile despre utilizarea lui. Îți prezentăm în continuare cum obții extrasul de cont pentru CardAvantaj, ca să...

Utilaje necesare pentru grădină: Care sunt și cum le cumperi în rate?

22 Jul 2022 32

Amenajezi curtea și grădina de lângă casă, vrei să întreții gazonul, plantele și grădina de flori, ai o seră de legume sau o mică livadă de pomi fructiferi. În oricare dintre aceste...

Care este vârsta minimă pentru a obține un card de cumpărături CardAvantaj

21 Jul 2022 39

Printre cele mai utile și convenabile instrumente de plată se numără cardurile de cumpărături, de aceea Credit Europe Bank a creat pentru clienții săi CardAvantaj, primul card de credit în lei c...