Cât durează un transfer bancar și când e nevoie să faci unul

21 Oct 2022 2323

Ai CardAvantaj sau te interesează cum poți obține un card de cumpărături? Înseamnă că ai văzut cum să folosești CardAvantaj, care sunt cele mai bune metode de plată online și avantajele utilizării unui card contactless pentru shopping inteligent. Dar cum poți să plătești ratele lunare pentru CardAvantaj? Îți prezentăm în continuare detalii despre transferul bancar și modalitatea în care să-l folosești pentru un banking online sigur și rapid.

Cum plătești ratele CardAvantaj prin transfer bancar  

Ai posibilitatea să plătești ratele pentru CardAvantaj prin transfer bancar dintr-un cont deschis la orice bancă sau prin intermediul unei aplicații de internet banking.

Știi care este valoarea ratei tale lunare pentru CardAvantaj și vrei să plătești suma respectivă prin transfer bancar? Ai banii într-un cont deschis la altă bancă? Poți să achiți rata la cardul tău de cumpărături, simplu și rapid, din orice cont, deschis la orice bancă, din țară sau din străinătate.

Dacă plătești prin transfer bancar dintr-un cont pe care-l ai la Credit Europe Bank, plata se înregistrează instantaneu. Pentru celelalte situații, în funcție de relațiile interbancare, transferul durează de la o zi până la 3 zile lucrătoare. Ia în considerare acest detaliu atunci când programezi plata prin transfer bancar dintr-un cont deschis la o altă bancă decât Credit Europe Bank. 

Ai instalat deja aplicația mobilă AVANTAJ2go? Folosește-o pentru vizualizarea detaliilor despre ratele lunare: suma minimă de plată, suma totală de plată, data scadentă, rest sumă minimă de plată, rest sumă totală de plată.

Poți să adaugi în aplicația AVANTAJ2go toate cardurile de credit și debit pe care le ai la Credit Europe Bank. Pentru suport la înregistrarea sau utilizarea aplicației, poți să accesezi informatiile disponibile pe www.crediteurope.ro și pe www.cardavantaj.ro. Ai la dispoziție și serviciul clienți CEBLine la telefon 0750.000.000 (număr apelabil din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă, inclusiv atunci când ești în străinătate). Informațiile din aplicație sunt actualizate în timp real. De asemenea, poți să instalezi AVANTAJ2go pe mai multe telefoane cu sistem de operare iOS10+ sau Android 5.0+.

O altă metodă prin care poți să-ți achiți ratele lunare la cardul tău de cumpărături CardAvantaj este prin alimentare la orice oficiu al Poștei Române. 

Când poți să faci transfer bancar pentru plata ratelor la CardAvantaj

Când vizualizezi un extras de cont pentru CardAvantaj și afli suma pe care o ai de plată, te decizi cum iți este mai comod să realizezi alimentarea.

Ai oricând la dispoziție variantele de plată prin transfer bancar, așa că poți să alegi cea mai avantajoasă modalitate. Ia in considerare ca suma virata va fi vizibilă în cont în funcție de orele de tranzacționare ale băncii din care ai facut transferul electronic.

Limita de credit acordată pe card este de tip revolving, așa că sumele rambursate se regăsesc din nou pe contul de card.

Reține că la Credit Europe Bank ai posibilitatea să rambursezi lunar doar suma minimă de 3% din valoarea tranzacțiilor evidențiate în extrasul de cont emis la sfârşitul fiecărei luni, plus 100% dobânda și comisioanele aferente (dacă este cazul).

La emiterea extrasului de cont vezi soldul la CardAvantaj și primești gratuit un SMS cu suma minimă de plată. De asemenea în aplicația Avantaj2go ai acces oricand la detaliile extrasului. E foarte simplu: te loghezi în aplicație, intri în meniul “Carduri” apoi în secțiunea “Extras de cont” și poți vedea suma totala de plată, minimul de plată și data scadentă pentru extras.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Cum să găsești cele mai bune materiale pentru proiectele tale DIY

23 Apr 2024 10

Proiectele DIY (Do It Yourself) reprezintă o modalitate excelentă să-ți personalizezi spațiul de locuit, să-ți dezvolți abilitățile practice și să te bucuri de satisfacția de a crea ceva cu propriile...

Ghid pas cu pas pentru a-ți face o asigurare medicală privată

03 Apr 2024 92

Preocuparea pentru sănătatea ta și a familiei reprezintă o prioritate majoră. Asigurările medicale te pot ajuta să-ți gestionezi pe termen lung starea de bine și să-i știi pe cei dragi în sigura...

5 festivaluri de care să te bucuri în vara anului 2024

26 Mar 2024 278

Locuința ta de vară...e afară, în fața scenelor de festival! Ca să-ți pregătești din timp agenda cu artiștii preferați și concertele mult așteptate, îți prezentăm detalii despre cele mai b...

4 cele mai populare platforme de streaming pentru film

20 Mar 2024 149

Cinematograful s-a mutat acasă, iar locurile din sală sunt acum pe canapeaua din living. Platformele de streaming online oferă mii de filme, seriale, documentare, concerte, evenimente sportive, muzică...