Lista de cumpărături pentru nou-născut: iată toate lucrurile de care vei avea nevoie

22 Sep 2023 523

Pregătirea pentru sosirea unui nou-născut este foarte importantă, de aceea trebuie să te organizezi temeinic și să achiziționezi produse de calitate, adecvate îngrijirii bebelușului. Îți prezentăm în continuare cele mai importante lucruri de care vei avea nevoie pentru bebe și cum să le cumperi eficient, în rate fără dobândă*.

Hăinuțe pentru un nou-născut

Atunci când alegi hainele potrivite pentru un nou-născut, este important să te asiguri că acestea sunt confortabile, să fie ușor de pus și de dat jos, având în vedere că schimbarea lor va avea loc de mai multe ori pe zi. Optează pentru haine care au sistem de închidere cu capse sau nasturi, pentru a face procesul de îmbrăcare mai ușor și mai rapid. Alege îmbrăcăminte din materiale naturale, cum ar fi bumbacul, pentru a protecția eficientă a pielii. Nu este loc de compromisuri când vine vorba despre îngrijirea bebelușului. 

Investește în calitate și achiziționează cele mai bune haine pentru nou născuți, ca să realizezi ținute confortabile. Poți să creezi un trusou complet pentru bebe cu ajutorul cardului de cumpărături în rate cu dobândă zero*, CardAvantaj. Beneficiezi de un număr convenabil de rate la cele mai bune magazine fizice și online ce comercializează îmbrăcăminte pentru nou-născuți:  Mothercare, Piciul, Coccodrillo, Chicco, Aldo, Babytrend.ro, Babybear.ro, Copil.ro, Pufushop.ro, H&M, eMag ș.a. Urmărește lista de campanii active CardAvantaj, ca să te bucuri de cele mai bune preturi la haine și încălțăminte pentru bebeluși.

Accesorii pentru hrănire și îngrijire nou-născut

Respectă indicațiile medicului și alege corect pachetul de igienă pentru nou-născuți, seturi de îngrijire, biberoane, tetine, accesorii hrană bebeluși, accesorii diversificare, hrănire și alăptare. Achiziționează echipamente speciale, precum pompă de sân, sterilizator pentru biberon, încălzitor electric automat pentru biberoane, aparat de gătit 4 în 1 pentru bebeluși ș.a. Folosește CardAvantaj și cumpără electrocasnice în rate fără dobândă*, ca să asiguri cele mai bune condiții pentru hrănirea și îngrijirea bebelușului.

Include pe lista de accesorii pentru nou-născut și echipamente de siguranță, precum monitor pentru bebeluși, închizători de sertare și uși, protecții pentru colțuri și margini, prize de siguranță și sisteme de fixare pentru mobilier. Este important să alegi echipamente de siguranță de înaltă calitate și să le instalezi corespunzător, pentru a asigura eficiența lor maximă.

Mobilă și echipamente pentru camera bebelușului

Lista de cumpărături pentru nou-născut cuprinde un capitol important, care ține de amenajarea camerei bebelușului. Alege cele mai bune modele de pătuț, co-sleeper, coșuleț de dormit, comodă, dulap, masă de schimb. Prin cardul tău de cumpărături CardAvantaj, poți să achiziționezi mobilă în rate pentru camera bebelușului, ca să-ți eșalonezi cheltuielile și să-ți planifici eficient bugetul necesar în primele luni de viață ale copilului. Nu uita de echipamentele de somn (monitor de respirație, aparat de sunet alb) și de iluminatul ambiental (lampă de veghe smart LED, proiector rotativ).

Jucării și echipamente de plimbare pentru bebeluși

Include pe lista de cumpărături pentru nou-născut echipamente de plimbare: cărucior pentru bebeluș, landou, scaun de mașină pentru bebe, scoică, marsupii și hamuri. Alege jucării pentru nou-născuți, realizate din materiale sigure și respectă indicațiile de utilizare. Familia și prietenii vor aduce daruri pentru bebeluș, ceea ce te ajută să completezi lista de cumpărături pentru nou-născut. Indică-le ce cadouri pentru copii să aleagă, ca să te asiguri că vei avea toată gama de articole de puericultură: haine, încălțăminte, produse de îngrijire corporală, jucării, cărucioare, pături ş.a.

Urmează recomandările prezentate, aplică acum pentru CardAvantaj și cumpără în rate cu dobândă zero* tot ce ai nevoie pentru bebe. Poți să achiziționezi articole pentru nou-născut din magazinele fizice sau online ce fac parte din rețeaua de parteneri CardAvantaj. Astfel faci shopping rapid, comod, eficient, ca să-ți rămână timp să te bucuri de clipele minunate alături de bebelușul tău. 


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.
 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Renovarea unei case vechi: sfaturi și trucuri pentru economii inteligente

29 May 2024 7

Renovarea unei case vechi poate fi o provocare plină de satisfacții, care nu numai că îmbunătățește aspectul și funcționalitatea locuinței tale, dar crește și valoarea proprietății. Vrei să obți...

5 echipamente premium pentru podcasteri

27 May 2024 42

Vrei să începi o carieră în mediul online și să devii creator de conținut audio-video? Ca să ajungi un podcaster profesionist, ai nevoie de echipamente și accesorii pentru înregistră...

5 moduri prin care să investești în sănătatea ta mintală

20 May 2024 81

Corp sănătos în minte sănătoasă...Da, ai citit bine, nu este o preluare greșită a celebrului proverb latin...Sănătatea fizică este dată de echilibrul mental, de acea stare de bine psihologică pr...

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult

13 May 2024 115

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult Îți place să mergi la terasă, cu prietenii, la o bere? Nu-i nevoie să ieși în oraș pentru relaxare ală...