Cum să cumperi cea mai bună mașină de spălat rufe: în rate sau cu banii jos? Află ce e mai avantajos

22 Sep 2023 786

De-abia te-ai mutat și îți cumperi cele necesare pentru locuință? Renovezi casa și vrei să schimbi electronicele și electrocasnicele cu modele mai noi și mai performante? Sau pur și simplu ți s-a stricat mașina de spălat și cauți alta, rapid și avantajos? Îți prezentăm în continuare cum să achiziționezi cea mai bună mașină de spălat și care sunt variantele pe care le ai pentru shopping online sau din magazine fizice. Vei afla ce beneficii ai când alegi electrocasnice în rate cu dobândă zero* prin CardAvantaj și de unde să cumperi inteligent, pentru un raport optim calitate-preț.

Criterii de selecție când cumperi o mașină de spălat  

Un aspect important când alegi o mașină de spălat este capacitatea de încărcare. Aceasta este determinată de numărul de kilograme de rufe pe care o mașină de spălat le poate spăla la o singură utilizare. Pentru o familie mică sau o singură persoană, o mașină cu o capacitate de 5-7 kg ar putea fi suficientă. În schimb, pentru o familie mare, o mașină cu o capacitate de 8-10 kg sau chiar mai mult este potrivită. Eficiența energetică reprezintă un criteriu de bază când alegi o mașină de spălat. Clasele energetice variază de la A+++ (cea mai eficientă) la D (cea mai puțin eficientă). O mașină de spălat cu o clasă energetică superioară consumă mai puțină energie și o cantitate redusă de apă ceea ce este mai bine pentru mediu și reduce costurile cu energia electrică. 

Funcțiile suplimentare ale mașinii de spălat reprezintă factor decisiv în alegerea ta. Acestea includ începerea întârziată, cicluri de spălare rapide sau funcții de spălare la aburi. Optează pentru mașini de spălat cu minim 10 programe diferite de spălare, iar ideal peste 15 programe. De asemenea, dimensiunea mașinii și prețul de achiziție reprezintă criterii de selecție de care să ții seama când alegi modelul potrivit pentru nevoile tale.

Cum alegi cea mai bună mașină de spălat vase

Pentru a selecta cea mai bună mașină de spălat vase sunt câteva aspecte importante pe care ar trebui să le iei în considerare. Există diferite modele de mașini de spălat vase disponibile pe piață, cum ar fi cele incorporabile, independente sau compacte. Este esențial să alegi tipul de mașină de spălat vase care se potrivește cel mai bine cu dimensiunea, designul și necesitățile bucătăriei tale. Mașinile de spălat vase incorporabile se integrează în mobilier, pe când cele independente pot fi plasate oriunde în încăpere. Eficiența energetică a mașinii de spălat vase are un impact semnificativ asupra facturilor la utilități. Este recomandat să alegi un model cu o clasă energetică cât mai bună (preferabil A+++). De asemenea, este important să verifici consumul de apă al mașinii de spălat vase.

Unde să cauți cele mai bune oferte pentru mașini de spălat

Compararea magazinelor online și fizice reprezintă un pas important în căutarea celor mai bune oferte pentru mașini de spălat. Magazinul online oferă o experiență convenabilă și permite compararea rapidă a prețurilor. De asemenea, există posibilitatea să citești recenzii și evaluări ale produselor de la alți consumatori, ceea ce te ajută în luarea unei decizii informate. Pe de altă parte, cumpărăturile în magazinele fizice oferă avantajul de a examina produsul înainte de achiziție. Poți verifica calitatea, dimensiunea și funcționalitățile mașinii de spălat în persoană. Unele magazine fizice oferă oferte exclusive, care nu sunt disponibile online. Este important să găsești un echilibru între confortul shoppingului online și posibilitatea de a examina produsul înainte de achiziționare.

O soluție eficientă în acest sens este să devii posesor de card de cumpărături CardAvantaj. Astfel te poți informa rapid despre cele mai bune oferte din magazinele partenere, atât online, cât și fizice. Aplică aici pentru CardAvantaj și ai shopping la superlativ, în stilul tău și în ritmul care-ți convine. Beneficiezi de mașini de spălat în rate fără dobândă*, ca să alegi modele performante și eficiente energetic, fără grijă că-ți epuizezi bugetul. Astfel nu mai trebuie să amâni achiziția până când strângi toți banii necesari și te bucuri de confort la tine acasă. 

Profită de campaniile active CardAvantaj și cumpără mașină de spălat cu dobândă zero* de la retailerii din rețeaua de magazine partenere CardAvantaj. Din magazin sau online, cum îți place, găsești cele mai bune mașini de spălat la magazine de electronice și electrocasnice precum Altex, Media Galaxy, Emag, Cora, Flanco, F64, Evomag, ITGalaxy, Samsung, AVstore, Flanco.ro, Dwyn.ro, Pentruacasa.com ș.a.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Ghid pas cu pas pentru a-ți face o asigurare medicală privată

03 Apr 2024 79

Preocuparea pentru sănătatea ta și a familiei reprezintă o prioritate majoră. Asigurările medicale te pot ajuta să-ți gestionezi pe termen lung starea de bine și să-i știi pe cei dragi în sigura...

5 festivaluri de care să te bucuri în vara anului 2024

26 Mar 2024 227

Locuința ta de vară...e afară, în fața scenelor de festival! Ca să-ți pregătești din timp agenda cu artiștii preferați și concertele mult așteptate, îți prezentăm detalii despre cele mai b...

4 cele mai populare platforme de streaming pentru film

20 Mar 2024 135

Cinematograful s-a mutat acasă, iar locurile din sală sunt acum pe canapeaua din living. Platformele de streaming online oferă mii de filme, seriale, documentare, concerte, evenimente sportive, muzică...

Cardurile de credit și asigurările de închirieri auto: ce trebuie să știi

13 Mar 2024 171

Vrei să pleci într-o călătorie de afaceri sau planifici o vacanță cu familia? Dacă te gândești să închiriezi o mașină, ca să beneficiezi de mobilitate la costuri optime, iată ce opți...