Ținute de școală pentru sezonul rece în funcție de vârstă: idei și sfaturi pentru achiziții smart

14 Dec 2022 365

Iarna vine cu bucuriile zăpezii și cu vacanțe la munte, dar până la sezonul Sărbătorilor cei mici au de mers în fiecare zi la școală. Îți prezentăm în continuare câteva idei pentru ținutele lor, ca să aibă haine comode și călduroase, iar cheltuielile pe care le faci cu hainele pentru copii să fie eficiente.

Alege ținute vestimentare cu mai multe straturi de haine

Cei mici sunt activi, aleargă și se joacă în pauze. Ca să le oferi confortul necesar, îmbracă-i cu mai multe straturi de haine. Alege pentru stratul de bază haine de lână, combinate cu fibre sintetice. Evită bumbacul, deoarece menține umezeala.

Optează pentru articole de îmbrăcăminte din polyester thermolite și asigură-te că mărimea este cea potrivită, pentru ca prichindeii să se simtă în largul lor.

Stratul de mijloc trebuie să asigure căldura necesară, iar stratul exterior este destinat protecției, mai ales că iarna copiii merg la școală prin vânt, ploaie și zăpadă. Alege articole de calitate și nu face compromisuri, pentru că ai posibilitatea să cumperi haine și încălțăminte în rate, cu ajutorul cardurilor de cumpărături în rate fără dobândă*, cum este CardAvantaj.

Află de pe site-ul CardAvantaj sau din aplicația mobilă AVANTAJ2go cum faci cumpărături în rate fără dobândă* și alege pentru copii haine asortate, care să-i bucure și să-i surprindă plăcut. Vor purta cu plăcere tricouri, hanorace, pulovere în culori vesele, cu imprimeuri inspirate din filme, jocuri sau benzi desenate.

Nu uita de hainele pentru ora de educație fizică. Echipamentul sportiv de iarnă pentru copii trebuie să fie adaptat la temperatura din sala de gimnastică sau de pe terenul acoperit, unde se antrenează la fotbal, handbal, baschet etc.

Utilizează instrumente eficiente de plată pentru achiziționarea ținutelor de școală.

Școlarii din ciclul primar și gimnazial sunt în plină perioadă de creștere, așa că achiziționarea hainelor pentru ei este o activitate frecventă. Ca să gestionezi eficient bugetul familiei, utilizează carduri de cumpărături și urmărește oportunitățile speciale, precum cashback cu CardAvantaj, ca să pui în coș mai multe produse, fără să cheltuiești în plus.

Bucură-te de beneficiile shoppingului online prin cardul tău de cumpărături în rate fără dobândă*, ca să economisești nu doar bani, ci și timp. Folosește bonusul CardAvantaj pentru achiziții convenabile la partenerii de tipul marketplace-uri și magazine online cu articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii.

Vrei să mergi împreună cu cei mici, să alegeți cadouri de Sărbători, haine și accesorii pe care să le poarte la școală? Urmărește campaniile promoționale din rețeaua de magazine partenere CardAvantaj, pentru cumpărături în rate la mall, iar copiii vor fi încântați să aleagă ținutele preferate. 

Copiii tăi sunt la vârsta adolescenței? Alege pentru ei lucruri la modă, dintre reducerile anunțate de magazinele cu încălțăminte pentru iarnă, cumpără avantajos în rate la H&M, caută ofertele de rucsacuri, articole pentru sport și activități recreaționale.

Ia în considerare sugestiile prezentate și folosește-ți cardul de cumpărături în rate fără dobândă*, ca să le oferi copiiilor cele mai frumoase ținute de școală pentru sezonul rece.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.
 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Cadouri de Paște pentru toată familia: idei originale pentru bugetul oricui

26 Apr 2024 16

Paștele este acel moment al anului când vrei să împărtășești bucuria și dragostea cu cei dragi, printr-un gest simplu, dar semnificativ: un cadou. Cum să găsești idei originale, care să fi...

Cum să trăiești mai sustenabil fără să renunți la confort?

25 Apr 2024 23

Un stil de viață sustenabil fără a renunța la confort poate părea o provocare, dar există câteva strategii pentru a face tranziția mai ușoară și mai plăcută. Descoperă cum să trăiești responsabi...

Cum să găsești cele mai bune materiale pentru proiectele tale DIY

23 Apr 2024 20

Proiectele DIY (Do It Yourself) reprezintă o modalitate excelentă să-ți personalizezi spațiul de locuit, să-ți dezvolți abilitățile practice și să te bucuri de satisfacția de a crea ceva cu propriile...

Ghid pas cu pas pentru a-ți face o asigurare medicală privată

03 Apr 2024 99

Preocuparea pentru sănătatea ta și a familiei reprezintă o prioritate majoră. Asigurările medicale te pot ajuta să-ți gestionezi pe termen lung starea de bine și să-i știi pe cei dragi în sigura...