Ținute de școală pentru sezonul rece în funcție de vârstă: idei și sfaturi pentru achiziții smart

14 Dec 2022 389

Iarna vine cu bucuriile zăpezii și cu vacanțe la munte, dar până la sezonul Sărbătorilor cei mici au de mers în fiecare zi la școală. Îți prezentăm în continuare câteva idei pentru ținutele lor, ca să aibă haine comode și călduroase, iar cheltuielile pe care le faci cu hainele pentru copii să fie eficiente.

Alege ținute vestimentare cu mai multe straturi de haine

Cei mici sunt activi, aleargă și se joacă în pauze. Ca să le oferi confortul necesar, îmbracă-i cu mai multe straturi de haine. Alege pentru stratul de bază haine de lână, combinate cu fibre sintetice. Evită bumbacul, deoarece menține umezeala.

Optează pentru articole de îmbrăcăminte din polyester thermolite și asigură-te că mărimea este cea potrivită, pentru ca prichindeii să se simtă în largul lor.

Stratul de mijloc trebuie să asigure căldura necesară, iar stratul exterior este destinat protecției, mai ales că iarna copiii merg la școală prin vânt, ploaie și zăpadă. Alege articole de calitate și nu face compromisuri, pentru că ai posibilitatea să cumperi haine și încălțăminte în rate, cu ajutorul cardurilor de cumpărături în rate fără dobândă*, cum este CardAvantaj.

Află de pe site-ul CardAvantaj sau din aplicația mobilă AVANTAJ2go cum faci cumpărături în rate fără dobândă* și alege pentru copii haine asortate, care să-i bucure și să-i surprindă plăcut. Vor purta cu plăcere tricouri, hanorace, pulovere în culori vesele, cu imprimeuri inspirate din filme, jocuri sau benzi desenate.

Nu uita de hainele pentru ora de educație fizică. Echipamentul sportiv de iarnă pentru copii trebuie să fie adaptat la temperatura din sala de gimnastică sau de pe terenul acoperit, unde se antrenează la fotbal, handbal, baschet etc.

Utilizează instrumente eficiente de plată pentru achiziționarea ținutelor de școală.

Școlarii din ciclul primar și gimnazial sunt în plină perioadă de creștere, așa că achiziționarea hainelor pentru ei este o activitate frecventă. Ca să gestionezi eficient bugetul familiei, utilizează carduri de cumpărături și urmărește oportunitățile speciale, precum cashback cu CardAvantaj, ca să pui în coș mai multe produse, fără să cheltuiești în plus.

Bucură-te de beneficiile shoppingului online prin cardul tău de cumpărături în rate fără dobândă*, ca să economisești nu doar bani, ci și timp. Folosește bonusul CardAvantaj pentru achiziții convenabile la partenerii de tipul marketplace-uri și magazine online cu articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii.

Vrei să mergi împreună cu cei mici, să alegeți cadouri de Sărbători, haine și accesorii pe care să le poarte la școală? Urmărește campaniile promoționale din rețeaua de magazine partenere CardAvantaj, pentru cumpărături în rate la mall, iar copiii vor fi încântați să aleagă ținutele preferate. 

Copiii tăi sunt la vârsta adolescenței? Alege pentru ei lucruri la modă, dintre reducerile anunțate de magazinele cu încălțăminte pentru iarnă, cumpără avantajos în rate la H&M, caută ofertele de rucsacuri, articole pentru sport și activități recreaționale.

Ia în considerare sugestiile prezentate și folosește-ți cardul de cumpărături în rate fără dobândă*, ca să le oferi copiiilor cele mai frumoase ținute de școală pentru sezonul rece.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.
 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

5 echipamente premium pentru podcasteri

27 May 2024 33

Vrei să începi o carieră în mediul online și să devii creator de conținut audio-video? Ca să ajungi un podcaster profesionist, ai nevoie de echipamente și accesorii pentru înregistră...

5 moduri prin care să investești în sănătatea ta mintală

20 May 2024 65

Corp sănătos în minte sănătoasă...Da, ai citit bine, nu este o preluare greșită a celebrului proverb latin...Sănătatea fizică este dată de echilibrul mental, de acea stare de bine psihologică pr...

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult

13 May 2024 98

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult Îți place să mergi la terasă, cu prietenii, la o bere? Nu-i nevoie să ieși în oraș pentru relaxare ală...

Cum să alegi cele mai bune tururi ghidate pentru următoarea ta vacanță?

08 May 2024 119

Te pregătești de vacanță, dar nu știi cum să alegi cele mai bune excursii și tururi ghidate? Află în continuare ce criterii să urmărești când selectezi destinații de concediu și obiective...