Cum să alegi cele mai bune tururi ghidate pentru următoarea ta vacanță?

08 May 2024 158

Te pregătești de vacanță, dar nu știi cum să alegi cele mai bune excursii și tururi ghidate? Află în continuare ce criterii să urmărești când selectezi destinații de concediu și obiective turistice pe care să le vizitezi, alături de familie și prieteni. Descoperă metode avantajoase de rezervări turistice și plată în rate, pentru un sejur excelent! 

Cercetează ofertele de vacanțe și excursii ghidate

Începe prin a căuta online recenzii și recomandări pentru tururi ghidate în destinația aleasă. Platforme precum TripAdvisor, Google Reviews sau forumurile de călătorie îți pot oferi insight-uri valoroase și sfaturi relevante. Alege vacanțe în rate fără dobândă*, disponibile în rețeaua de parteneri CardAvantaj, care cuprinde agenții de turism și turoperatori cu experiență. Selectezi concediul dorit, dintre ofertele ce cuprind sute de destinații din lumea întreagă.

Paralela 45, Eximtur, Christian Tour, Perfect Tour, Eurotravel, Carpatia Tour, Karpaten Turism, Cocktail Holidays, Europa Travel, Mika Travel, Vola.ro se numără printre agențiile care îți oferă posibilitatea să mergi în concediu și să achiți serviciile eșalonat. În acest mod, te bucuri de odihnă și relaxare, fără să epuizezi bugetul disponibil. Alegi ce-ți place dintre destinațiile de vacanțe pentru grupuri de turiști, concedii cu familia sau călătorii romantice.

Alege destinații turistice potrivite intereselor tale

Începe prin a face o listă a activităților sau experiențelor care te atrag cel mai mult. Aceasta poate include: cultură și istorie, natură și aventură, relaxare și plajă, gastronomie, arte și muzică. Folosește resurse precum bloguri de călătorie, reviste, documentare sau rețele sociale, pentru a găsi inspirație și informații despre posibile destinații și tururi ghidate.

O idee interesantă este vacanța în afara sezonului. Astfel, ai acces mai ușor la monumente și situri arheologice, vizitezi locuri vestite și te bucuri de frumusețile naturale în tihnă, fără aglomerație. În plus, te bucuri de prețuri convenabile la toată gama de servicii turistice. Găsești oferte convenabile de călătorii în rate și vizitezi destinații turistice faimoase, în condiții financiare excelente. 

Dacă ai ocazia, mergi în vacanțe și tururi cu grupuri mai mici. Acestea oferă o experiență personalizată și îți permit să interacționezi mai ușor cu ghidul. Verifică ce include prețul turului - taxe de intrare, transport, echipamente necesare etc. Compară ofertele de la diferiți furnizori, pentru a te asigura că primești cea mai bună valoare pentru banii tăi.

Distrează-te alături de prieteni și cunoaște oameni noi

Vacanțele sunt momente de neuitat, în special atunci când sunt petrecute alături de prieteni și familie. Ai oportunitatea de a cunoaște oameni noi și de a descoperi frumusețile lumii. O gamă largă de activități distractive și de experiențe unice pot fi realizate în grup, cum ar fi sporturile de aventură, jocurile recreative, vizitele la obiectivele turistice neconvenționale sau participarea la evenimente locale. 

Poți să achiziționezi bilete de avion, la prețuri avantajoase, cu extra beneficii pentru grupul vostru. Prin cardul de cumpărături CardAvantaj, organizarea bugetului de vacanță este mai simplă: plătești eșalonat pentru transport și cazare și îți rămân destui bani pentru excursii, tururi ghidate, experiențe inedite în destinații exotice, de peste mări și țări.

Inspiră-te din sugestiile prezentate și alege cele mai bune tururi ghidate, ca să te distrezi în vacanță și să descoperi locuri noi. Optează pentru mijloace de plată inteligente, prin care să achiți eșalonat serviciile turistice. Urmărește campaniile CardAvantaj și bucură-te de oferte de concedii în rate cu dobândă zero*, pentru sejururi în țară și în străinătate.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Cum păstrezi motivația pentru sport: 7 trucuri eficiente

07 Jun 2024 49

Sportul nu este doar despre a-ți menține corpul în formă, ci poate întreține mintea și starea de bine. Într-o lume agitată, găsirea motivației pentru a te angaja în activitate...

3 tipuri de filme noi pe care să le vezi la cinema plătind în rate

05 Jun 2024 40

Cinematografia, considerată cea de-a șaptea artă, este prima în topul preferințelor, pentru oameni de toate vârstele. Filmele au mai mult farmec dacă le vizionezi în sala de cinema,...

Renovarea unei case vechi: sfaturi și trucuri pentru economii inteligente

29 May 2024 88

Renovarea unei case vechi poate fi o provocare plină de satisfacții, care nu numai că îmbunătățește aspectul și funcționalitatea locuinței tale, dar crește și valoarea proprietății. Vrei să obți...

5 echipamente premium pentru podcasteri

27 May 2024 75

Vrei să începi o carieră în mediul online și să devii creator de conținut audio-video? Ca să ajungi un podcaster profesionist, ai nevoie de echipamente și accesorii pentru înregistră...