CardAvantaj FIDELIO PROGRAM

 

Aplica acum!

Daca esti deja detinator de CardAvantaj, nu este necesar sa aplici! Vino la unul din Punctele de lucru CEB din Bucuresti Mall sau Plaza Romania si solicita inscrierea in programul de fidelitate.

Pana la 24 rate la magazinele partenere CardAvantaj

Zero dobanda 

Peste 9500 de magazine partenre CardAvantaj

Bonus 0.5% la orice tranzactie la magazinele partenere din Plaza Romania si Bucuresti Mall

Detalii

CardAvantaj Fidelio te intampina cu EXTRA beneficii in Bucuresti Mall si Plaza Romania

 • Ai EXTRA RATE

Beneficiezi de MINIMUM 2 RATE fara dobanda* in toate magazinele din Bucuresti Mall si Plaza Romania pentru tranzactiile de minimum 50 lei.

 • Ai EXTRA bonus

La orice tranzactie comerciala efectuata in magazinele partenere CardAvantaj din Bucuresti Mall si / sau Plaza Romania, beneficiezi de un bonus de 0.5%** din valoarea cumparaturii!

Oferta este valabila pana la 31 Decembrie 2024.

Se adauga 1 rata suplimentara fata de numarul standard de rate acceptat in mod curent de catre magazinul partener pentru tranzactiile comerciale de minimum 50 lei, efectuate in reteaua de comercianti parteneri CardAvantaj din cadrul celor doua centre comerciale, Bucuresti Mall si Plaza Romania, astfel beneficiind de minimum 2 rate fara dobanda*.

Rata suplimentara va fi acordata de catre Banca si nu va fi evidentiata pe chitanta POS aferenta tranzactiei in momentul efectuarii acesteia. Suma tranzactiei efectuate va fi evidentiata in rate pe urmatorul extras de cont lunar.

Primesti 2 RATE fara dobanda*si pentru tranzactiile comerciale de minimum 50 lei, efectuate la comerciantii neparteneri  CardAvantaj din Bucuresti Mall si Plaza Romania, daca te prezinti cu bonul fiscal si chitanta POS la standul CardAvantaj Fidelio.

Ratele vor fi acordate de catre Banca si nu vor fi evidentiate pe chitanta POS aferenta tranzactiei in momentul efectuarii acesteia. Suma tranzactiei efectuate se va regla de catre Banca pentru a se putea plati in rate, reglarea va fi evidentiata in extrasul de cont lunar.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

** Pentru tranzactiile efectuate la magazinele nepartenere, valoarea bonusului acordat va fi cea standard, respectiv 0.3% din valoarea tranzactiei.

Poti utiliza bonusul acumulat doar in cadrul magazinelor partenere CardAvantaj din centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania.

Comision de administrare cont curent de card 0 lei in primul an, pentru toti clientii noi, interesati in obtinerea unui CardAvantaj FIDELIO PROGRAM.

Ce este CardAvantaj FIDELIO PROGRAM?

CardAvantaj emis sub sigla MasterCard / Visa este primul card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala ce ofera avantajul de a efectua cumparaturi cu plata in rate, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata. Cardul poate fi utilizat la orice bancomat sau comerciant din tara si strainatate oriunde este afisata sigla MasterCard / Visa.

CardAvantaj FIDELIO PROGRAM aduce in plus beneficiilor standard ale CardAvantaj, si beneficiile programului de loialitate realizat in parteneriat cu Anchor Grup, si desfasurat in centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania. 

Cum poti participa la programul de fidelitate?

Nu ai CardAvantaj? Aplica acum si il poti obtine SIMPLU, RAPID si FARA DOCUMENTE DE VENIT o limita de credit, daca veniturile inregistrate de tine sunt din salarii sau pensii raportate la Agentia Nationala de Administratie Fiscala (ANAF).

Mai mult, te bucuri de taxa anuala 0 in primul an!

Detii deja CardAvantaj si doresti sa participi la programul de fidelitate? Nimic mai simplu! Vino la Info Chiosc in Bucuresti Mall si/sau in Plaza Romania /unul din Punctele de lucru CEB  prezente in Bucuresti Mall si Plaza Romania si solicita inscrierea in programul de fidelitate.

Ce este bonusul si cum poate fi utilizat de catre membrii CardAvantaj FIDELIO PROGRAM?

 • Pentru fiecare tranzactie pe care o efectuezi in Romania sau in strainatate (tranzactii la comercianti sau retrageri de numerar de la ATM), vei primi un bonus de 0.3% din valoarea acesteia. 
 • Pentru fiecare tranzactie pe care o efectuezi la magazinele partenere CardAvantaj din centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania vei primi un bonus de 0.5% din valoarea acesteia. Pentru celelalte tranzactii bonusul va ramane 0.3%.
 • Bonusul se va regasi pe cardul tau in contul de bonus, separat de limita de credit. 
 • Bonusul poate fi folosit ulterior pentru o noua tranzactie doar in magazinele partenere CardAvantaj  din centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania, in care este instalat un dispozitiv POS al Credit Europe Bank. Tot ce trebuie sa faci este sa comunici ca doresti sa efectuezi plata din contul de bonus.
 • Bonusul nu poate fi retras in numerar de la bancomat si nici nu poate fi utilizat pentru a achita creditul utilizat; valoarea acestuia este evidentiata in fiecare extras de cont emis lunar.

Consulta Termenii si conditiile de aplicare si Regulament CardAvantaj FIDELIO_oferta standard 2024.pdf.

Tu ce stii despre CardAvantaj?

 • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
 • Suntem pe piata de 18 ani in Romania;
 • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
 • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care a oferit un set de beneficii de fidelitate (cum ar fi rate aditionale sau reduceri), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 18 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.


*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.
Aplică acum