NR. RATE

10

Cumpara in rate de la ATELIERELE PEGAS cu CardAvantaj

Categorie: Sport

Biciclete în rate fără dobândă!

Atelierele Pegas reprezintă un proiect de renaștere a simbolului național Pegas, bicicleta din anii ’70 care era fabricată la Zărnești și se afla pe toate listele copiilor de Crăciun. În prezent, Pegas înseamnă biciclete cool, de înaltă calitate, cu simbolism puternic și în peste 100 de variante pentru toate nevoile urbane. Ia-ți și tu un Pegas și plătește în rate fără dobândă prin CardAvantaj.

În magazinele Pegas, găsești mai mult decât o bicicletă. Faci cunoștință cu partenerul tău de drum, la bine și la greu. Pentru că bicicletele Pegas nu au doar funcționalitate, ci și o personalitate aparte. Iar dintre toate modelele disponibile, sigur găsești unul care să ți se potrivească stilului tău. Pe lângă factorul nostalgic, Pegas investește și în cercetare, ca să te bucuri de cea mai nouă tehnologie în plimbările tale urbane.

Vino să descoperi cea mai potrivită bicicletă pentru tine și cumpără bicicleta Pegas în rate fără dobândă prin CardAvantaj. Este cardul cu sute de oferte și promoții. Le poți vedea pe toate la secțiunea Campanii.

CardAvantaj este un card de credit bun de luat la cumpărături și în țară, și în străinătate. Ba mai mult, în România există peste 9500 de parteneri CardAvantaj, unde plătești în rate avantajoase și ai multe alte oferte. Pentru lista completă, intră la secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine ATELIERELE PEGAS

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
ATELIERELE PEGAS
-
Str. Vasile Lascar, Nr.144

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 10 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice ATELIERELE PEGAS din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

ATELIERELE PEGAS

Nr. magazine 1
Caută un magazin ATELIERELE PEGAS