NR. RATE

3

Cumpara in rate de la EXIMTUR cu CardAvantaj

Categorie: Turism

Vacanțe în rate fără dobândă!

În 1993, undeva în România, se năștea agenția de turism Eximtur. Între timp, compania s-a extins peste tot în România. Iar în prezent, este formată din 23 de agenții de călătorie în București, Timișoara, Sibiu, Oradea, Arad, Baia-Mare, Suceava, Constanța. Mai mult, în fiecare din aceste agenții, poți să plătești prin CardAvantaj în rate fără dobândă. 

Eximtur operează vacanțe în România și în străinătate sub diverse forme. În agențiile lor, dar și pe site-ul Eximtur, găsești circuite, city-break-uri, croaziere sau bilete de avion către cele mai iubite destinații, dar și spre țările exotice. Iar pe lângă drumul și cazarea vacanței tale, Eximtur îți oferă și cea mai bună consultanță și susținere în momentele cheie. 

Vino în cea mai apropiată agenție Eximtur și programează-ți următoarea vacanță de vis. Apoi, folosește CardAvantaj și bucură-te de vacanță liniștit, cu plata în rate fără dobândă. CardAvantaj vine cu oferte speciale periodice la mai mulți parteneri. Le poți vedea pe toate la secțiunea Campanii.

După ce folosești CardAvantaj la Eximtur, păstrează-l în buzunar. Pentru că îl poți folosi oriunde în lume. Iar în țară ai peste 9500 de parteneri unde folosești CardAvantaj cu beneficii suplimentare. Consultă lista completă de parteneri la secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine EXIMTUR

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Municipiul Cluj-Napoca
EXIMTUR
-
STR. ANDEREI SAGUNA NR. 34-36
Municipiul Timisoara
EXIMTUR
-
Str. Victor Vlad Delamarina, Nr. 1
Municipiul Cluj-Napoca
EXIMTUR
Iulius Mall Cluj
Str. Alexandru Vaida Voievod, Nr. 53-55
Municipiul Bucuresti
EXIMTUR
-
Str. Armand Calinescu, Nr. 26
Municipiul Sibiu
EXIMTUR
-
Str. N. Balcescu, Nr. 6
Municipiul Suceava
EXIMTUR
Iulius Mall Suceava
Calea Unirii, Nr. 22

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

EXIMTUR

Nr. magazine 6
Caută un magazin EXIMTUR