NR. RATE

6

Cumpara in rate de la IKEA cu CardAvantaj

Categorie: Mobila

In magazinele IKEA cumperi in rate prin CardAvantaj

IKEA este unul dintre leaderii mondiali incontestabili in materie de mobilier si produse de amenajare interioara. Prezent in Romania cu doua magazine de profil, brand-ul suedez propune consumatorilor piese de mobilier, decoratiuni interioare si accesorii practice, cu design modern si functional la preturi accesibile, astfel incat sa si le poata permite cat mai multi oameni.

“Design-ul democratic” este conceptul care sta in spatele produselor IKEA si implica, pe langa design-ul deosebit si functionalitatea, sustenabilitatea si buna calitate a produselor, astfel incat oricine sa poata avea acces la mobilier bun.

Daca doresti sa iti reamenajezi spatiul de locuit, magazinele IKEA sunt printre cele mai bune alegeri. Indiferent ca este vorba de camera de zi, dormitor, camera copiilor, bucatarie, baie sau chiar biroul de acasa, la IKEA descoperi nenumarate idei de design interior, piese de mobilier si accesorii care vor da personalitate casei tale.

In plus, prin programul “Mastercard Plata in rate” poti achita orice cumparatura de peste 100 lei efectuata in magazinele fizice IKEA, in pana la 6 rate fara dobanda* prin cardul de credit CardAvantaj Mastercard. Pentru a beneficia de impartirea tranzactiilor in rate, trebuie doar sa alegi numarul de rate dorit in intervalul 2 – 6 rate, in momentul efectuarii cumparaturii, dupa ce ai introdus codul PIN la POS. Tranzactiile cu o valoare mai mica de 100 lei vor fi postate intr-o singura rata si se vor regasi integral in urmatorul extras de cont aferent cardului tau CardAvantaj Mastercard.

Listă magazine IKEA

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
IKEA
-
Sos Bucuresti Ploiesti Nr 42A
Bucuresti
IKEA
-
Bd. Theodor Pallady nr 57
Timisoara
IKEA
-
Bd. Petre Tutea nr. 2A

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 6 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice IKEA din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

IKEA

Nr. magazine 3
Caută un magazin IKEA