Amenajarea unui dormitor: 5 idei pentru optimizarea bugetului

15 Nov 2022 366

Una dintre cele mai importante încăperi din locuință este dormitorul, locul unde te odihnești și te relaxezi. Amenajarea camerei de dormit este o provocare pentru fiecare persoană, mai ales dacă își propune alegerea unui stil decorativ elaborat și are nevoie de achiziționarea unor obiecte deosebite pentru mobilier, accesorii, echipamente high-tech și dotări care să asigure un plus de confort.

Îți prezentăm în continuare cele mai bune idei pentru optimizarea bugetului de amenajare a dormitorului din locuința ta.

Montează de la început aparatul de climatizare și instalația electrică 

Ca să reduci cheltuielile cu amenajarea dormitorului este recomandat să începi cu instalația electrică și cu aparatele de încălzire. Aer condiționat sau calorifer, încălzire prin podea sau convector - indiferent ce alegi pentru camera de odihnă, apelează la materiale de construcții în rate, ca să montezi echipamentele și să retușezi pereții cu mai puțini bani decât la achiziționarea cu plata înainte a articolelor de care ai nevoie.

Ca să beneficiezi de avantajele cumpărăturilor în rate fără dobândă*, citește pe site-ul CardAvantaj cum să obții un card de cumpărături și care sunt beneficiile pe care le ai la achiziționarea materialelor și echipamentelor de care ai nevoie pentru amenajarea dormitorului și a celorlalte camere din locuință.

Alege mobilierul conform stilului de amenajare din dormitor

Cel mai puternic impact vizual îl oferă piesele de mobilier, care înseamnă și cea mai importantă investiție atunci când amenajezi dormitorul. Ca să nu cheltuiești sume mari, poți să cumperi mobilă în rate, simplu și avantajos, cu ajutorul CardAvantaj.

Ai la dispoziție cele mai noi modele de mobilier în magazine partenere CardAvantaj specializate în articole din lemn, fier forjat, materiale compozite, placaj melaminat, MDF, furnir ș.a. Găsești seturi complete de dormitoare, dar și piese separate: paturi, canapele, noptiere, dulapuri, fotolii, console, saltele, lenjerii de pat și multe alte obiecte necesare în amenajarea unui dormitor modern și confortabil.

Organizează spații de depozitare ergonomice și funcționale

Când planifici renovarea dormitorului nu uita să iei în considerare nevoia unor spații pentru depozitarea hainelor, a pantofilor și accesoriilor vestimentare. Organizează dressinguri, dulapuri în perete și nișe pentru cuiere, mascate de uși glisante, pe care poți să montezi oglinzi mari, de dimensiunile peretelui.

Astfel dormitorul va părea mai încăpător, iar articolele de îmbrăcăminte vor avea mai mult loc, fără să mai fie nevoie să le înghesui pe rafturi și să pierzi timp cu aranjarea lor de fiecare dată când îți schimbi garderoba.
Completează decorul din dormitor cu draperii și accesorii asortate

Perfecțiunea se ascunde în detalii, așa că nu neglija micile retușuri care fac diferența între un dormitor banal și o cameră cu adevărat specială. Alege draperii asortate cu tapetul de pe pereți și optează pentru combinații cromatice relaxante, care să creeze o atmosferă destinsă.

Completează cu perdele, cuverturi, perne, mici tablouri și aranjamente decorative. O idee interesantă este achiziționarea unei perdele cu bule de aer sau a unei instalații cu curgere de apă, pentru purificarea aerului din cameră și crearea unui ambient ospitalier.

Confortul înseamnă tot mai mult tehnologie, așa că dotează dormitorul cu cele mai bune echipamente, care să aibă atât rol funcțional, cât și estetic. Nu este nevoie să cheltuiești mult. Alege electronice și electrocasnice în rate, ca să echipezi dormitorul cu tot ce ai nevoie, de la aparate de încălzire și aerisire controlată, până la veioze, aplice, lămpi și decorațiuni ambientale.

Alege o plantă de interior pentru o atmosferă relaxantă  

Ca deținător de card de cumpărăruri în rate fără dobândă*, este recomandat să urmărești în permanență ofertele din campanii CardAvantaj, ca să beneficiezi de mai multe rate pentru achiziționarea obiectelor și decorurilor de care ai nevoie în amenajarea dormitorului. 

Pe lângă articolele de mobilier, textile și electronice, alege și o plantă de interior, ca să însuflețești atmosfera camerei și să-i dai personalitate. Ai la dispoziție o gamă largă de magazine home & deco, casă și grădină, ca să cumperi cele mai frumoase jardiniere pentru dormitor sau pentru balconul de la camera de odihnă.

Ia în considerare ideile prezentate și folosește la fiecare achiziție sumele pe care le ai disponibile în contul de bonus CardAvantaj, pentru cumpărături în rate așa cum îți dorești. 


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.


 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult

13 May 2024 44

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult Îți place să mergi la terasă, cu prietenii, la o bere? Nu-i nevoie să ieși în oraș pentru relaxare ală...

Cum să alegi cele mai bune tururi ghidate pentru următoarea ta vacanță?

08 May 2024 79

Te pregătești de vacanță, dar nu știi cum să alegi cele mai bune excursii și tururi ghidate? Află în continuare ce criterii să urmărești când selectezi destinații de concediu și obiective...

5 echipamente de pescuit de nelipsit in acest sezon

08 May 2024 40

Ești un pescar pasionat și te pregătești pentru sezonul de hoinărit pe baltă? Vrei să te inițiezi în acest hobby în natură, ca să te relaxezi alături de familie și prieteni? Află în...

Cadouri de Paște pentru toată familia: idei originale pentru bugetul oricui

26 Apr 2024 80

Paștele este acel moment al anului când vrei să împărtășești bucuria și dragostea cu cei dragi, printr-un gest simplu, dar semnificativ: un cadou. Cum să găsești idei originale, care să fi...