Aparat dentar în rate pentru un zâmbet perfect! Află cum îți poate fi de folos CardAvantaj!

11 Jul 2023 625

Visezi la un zâmbet perfect, dar costurile asociate cu aparatul dentar te descurajează? Îți prezentăm soluția ideală ca să-ți îndeplinești dorința, fără să-ți golești buzunarele. Află cum să alegi cel mai potrivit aparat dentar în funcție de nevoile tale. CardAvantaj te ajută să finanțezi această investiție pe care o faci pentru sănătatea ta și pentru mai multă încredere în propria persoană. Urmărește campaniile active CardAvantaj, ca să beneficiezi de servicii stomatologice în rate fără dobândă*

Tipuri de aparate dentare și cât costă un aparat dentar

Tipurile de aparate dentare disponibile pe piață includ aparate fixe, mobile, invizibile și linguale. Aparatele dentare fixe sunt cele mai des întâlnite și includ aparatele dentare metalice și cele ceramice. Aparatele metalice sunt realizate din oțel inoxidabil și sunt mai accesibile ca preț, în timp ce aparatele ceramice sunt realizate din materiale transparente sau colorate, fiind mai estetice, dar și mai costisitoare. Prețurile pentru aceste tipuri de aparate variază între 2000 și 7000 lei. Aparatele dentare mobile sunt utilizate în special pentru copii și adolescenți, fiind mai ușor de adaptat și mai puțin invazive. Sunt realizate din materiale plastice și metalice și pot fi scoase atunci când este necesar. Costurile asociate acestor aparate dentare sunt mai mici, variind între 500 și 2000 lei.

Aparatele dentare invizibile sunt o opțiune modernă și estetică care constă în purtarea unor gutiere transparente, realizate dintr-un material special. Acestea sunt aproape invizibile și se schimbă la intervale regulate, în funcție de evoluția tratamentului. Prețurile pot varia între 9000 și 15000 lei. Aparatele dentare linguale sunt similare cu aparatele dentare fixe, dar sunt montate pe partea interioară a dinților, fiind astfel invizibile. Sunt o opțiune potrivită pentru persoanele care doresc să aibă un tratament ortodontic discret. Costurile asociate aparatele dentare linguale sunt mai mari, între 10000 și 20000 lei, similare cu prețurile unor tratamente pentru față și corp, pe care de asemenea le poți plăti prin CardAvantaj.

Prețurile pentru aparatele dentare depind de complexitatea cazului și de durata tratamentului necesar. De asemenea, costurile pot fi influențate și de experiența și calificările medicului ortodont și de locația clinicii stomatologice. Este important să discuți cu medicul tău ortodont despre opțiunile disponibile și costurile asociate, ca să iei cea mai bună decizie pentru tine.

Cum să folosești CardAvantaj pentru aparatul dentar

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să aplici pentru CardAvantaj și să devii posesor al acestui card de cumpărături în rate fără dobândă*.  Beneficiile oferite de CardAvantaj în finanțarea aparatului dentar sunt multiple. În primul rând, poți plăti tratamentul ortodontic în rate cu dobândă zero*, ai o perioadă de grație de până la 45 de zile, poți să accesezi reduceri și promoții speciale în clinicile stomatologice partenere.

Ca sa utilizezi CardAvantaj pentru a plăti aparatul dentar, clinica stomatologică trebuie sa faca parte din reteaua de parteneri Poți alege să plătești în rate lunare, în funcție de preferințele tale. Este important să înțelegi termenii și condițiile pentru plata în rate, ca să eviți costuri suplimentare.

Ai la dispoziție zeci de clinici stomatologice din rețeaua de parteneri CardAvantaj, care oferă posibilitatea achitării tratamentului ortodontic în rate fără dobândă*: 

Unident Dental Clinics din București, Clinica Stomatologică Dr. Leahu - București, Pitești, Sibiu, Timișoara, Clinica de Stomatologie Dr. Murariu - Cluj-Napoca, DentEstet - București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, DentalMed - București, Eurodent, AK Dental, Beauty Dent Expert, DentalSana, Dentaplus - București ș.a. Aceste clinici partenere oferă o gamă largă de servicii de ortodonție, inclusiv aparate dentare fixe și mobile, tratamente de înălțare a gingiilor și implanturi dentare. În plus, medicii ortodonți din aceste clinici sunt bine pregătiți și au experiență în utilizarea celor mai noi tehnologii și tehnici de tratament.

În ceea ce privește programul de rate, CardAvantaj oferă opțiunea de a plăti în rate fără dobândă*, în funcție de valoarea tratamentului. Pentru a beneficia de aceste facilități de plată în rate, trebuie să ai un card CardAvantaj și să te asiguri că clinica stomatologică aleasă face parte din lista partenerilor CardAvantaj. În alegerea unei clinici partenere, este important să te informezi din mai multe surse și să iei în considerare experiențele altor pacienți. Discută cu medicul ortodont pentru a afla cea mai bună opțiune de tratament pentru tine și asigură-te că ai înțeles toate detaliile despre costuri și condițiil de plată.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.
 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Implant dentar în rate* pentru un zâmbet sănătos: reguli și sfaturi utile

19 Jun 2024 22

Sănătatea orală înseamnă mai mult decât controale periodice la medicul stomatolog. Ai nevoie de îngrijire medicală și deseori implanturile dentare sunt soluția recomandată pentru sta...

Cum păstrezi motivația pentru sport: 7 trucuri eficiente

07 Jun 2024 73

Sportul nu este doar despre a-ți menține corpul în formă, ci poate întreține mintea și starea de bine. Într-o lume agitată, găsirea motivației pentru a te angaja în activitate...

3 tipuri de filme noi pe care să le vezi la cinema plătind în rate

05 Jun 2024 66

Cinematografia, considerată cea de-a șaptea artă, este prima în topul preferințelor, pentru oameni de toate vârstele. Filmele au mai mult farmec dacă le vizionezi în sala de cinema,...

Renovarea unei case vechi: sfaturi și trucuri pentru economii inteligente

29 May 2024 115

Renovarea unei case vechi poate fi o provocare plină de satisfacții, care nu numai că îmbunătățește aspectul și funcționalitatea locuinței tale, dar crește și valoarea proprietății. Vrei să obți...