3 tipuri de tratamente pentru față și corp care pot fi plătite în rate

18 Nov 2022 24

Grija pentru propria înfățișare este importantă pentru oamenii de toate vârstele. Preocuparea pentru ameliorarea defectelor fizice se regăsește în interesul acordat tratamentelor pentru față și corp. Iată care sunt cele mai solicitate procedee de chirurgie cosmetică și reparatorie și cum le poți achiziționa în condiții convenabile din punct vedere financiar.

Rejuvenare și biorevitalizare pe bază de PDRN

Când pielea ta are nevoie de hidratare, restructurare, rejuvenare și biorevitalizare, sunt recomandate tratamente cu geluri injectabile pe bază de PDRN, un mix de dezoxiribonucleotide cu masă moleculară mare, ce au rol biostimulator și asigură efecte vizibile în timp record.

Prețul acestor proceduri diferă în funcție de complexitatea intervenției, dar ai la dispoziție metode de plată online pentru rezervarea din timp a programărilor și achitarea rapidă a tarifelor solicitate. Ca să rezolvi complet problemele pe care le ai la nivel estetic află cum iei un card de credit aplicând online, ca să plătești în rate fără dobândă* și să eșalonezi sumele pe care le achiți pentru tratamente la față și corp.

Merită să faci această investiție, pentru că, dincolo de aspect, intervențiile estetice înseamnă o mai bună îngrijire a trupului și o sursă de mulțumire afectivă. 
Întinerirea pielii, liftingul, restructurarea tenului din interior, estomparea ridurilor, reducerea aspectului cicatricilor și al vergeturilor, combaterea procesului de îmbătrânire - toate acestea sunt rezultate ale tratamentelor pe care le alegi, în funcție de recomandările medicilor și de nevoile tale. 

Rejuvenare facială, revitalizare și lifting 

Vrei să mergi în continuare cu tratamente pentru față și corp? Alege procedurile preferate și aplică pentru card de cumpărături în rate fără dobândă*. Astfel ai ocazia să plătești pentru intervențiile de chirurgie estetică și chirurgie cosmetică, fără să fie nevoie de sume mari de bani. Caută clinicile și cabinetele de specialitate din rețeaua de magazine partenere CardAvantaj și solicită programarea pentru rejuvenare facială, revitalizare sau lifting.

Beneficiezi de revitalizare și redensificare cu efect discret de lifting, volumizare a trăsăturilor faciale și de revitalizare a pielii de pe față, gât, decolteu și mâini. Pe baza unei tehnologii inovative, te bucuri de un ten vizibil mai tânăr și mai luminos, stimularea producției de colagen și elastină, netezirea ridurilor superficiale, hrănirea pielii cu nutrienții necesari pentru un aspect mai tânăr, mai proaspăt și mai luminos, la orice vârstă. 

Ai la dispoziție tratamente personalizate, pe bază de acid hialuronic (pentru hidratare, volum și fermitate a pielii), mezoterapie, nutrienții frumuseții (vitamine, aminoacizi, oligoelemente, minerale) și biostimulatori (pentru colagen și elastină, ce ajută la regenerarea țesuturilor). 

Tratament anticelulitic, de remodelare corporală și lifting piele

Acordă atenție și îngrijirii corporale, nu doar tenului și trăsăturilor feței. Aceste tratamente nu sunt capricii de-ale tale, ci reprezintă intervenții cosmetice și medicale foarte importante pentru sănătatea ta fizică și pentru încrederea în propria persoană.

Te vei simți mai bine în pielea ta și starea de spirit ți se va îmbunătăți semnificativ. Ca să ai resursele necesare pentru investiții în tratamente de chirurgie cosmetică, formează-ți o rutină financiară corectă.

Plătește în fiecare zi folosind cardul tău de cumpărături în rate fără dobândă *, care îți oferă bonus CardAvantaj, sub forma unor sume de bani pe care îi  primești de câte ori cheltuiești bani prin cardul de cumpărături. Astfel îți sporești economiile și poți achita mai ușor ratele pentru tratamente anticelulitice, de remodelare corporală și lifting piele.

Beneficiezi de tratamente noninvazive pentru remodelare la nivel de coapse, șolduri, fese, brațele și talie, pentru tonifierea pielii lăsate de pe corp. Procedurile se concentrează și pe reducerea durerii și rigidității la nivel muscular, eliminarea senzației de picioare grele și a retenției de apă, tratamente pentru insuficiență veno-limfatică și limfedem.

Oricare ai fi nevoile tale în domeniul tratamentelor pentru față și corp, urmărește campaniile CardAvantaj și bucură-te de ofertele pe care le anunță constant cabinetele și clinicile din rețeaua partenerilor CardAvantaj. Vei putea plăti aceste intervenții într-un număr avantajos de rate fără dobândă*. Frumusețea nu trebuie să fie un lux inaccesibil, ci o opțiune pe care s-o ai mereu la dispoziție.

* Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Când încep reducerile de iarnă și cum să profiți la maximum de acestea

23 Nov 2022 48

Sfârșitul anului îți aduce bucuria Sărbătorilor, dar și ocazii excelente pentru shopping de calitate, la prețuri avantajoase. Îți prezentăm în continuare cele mai importante de...

Alimentarea mașinii: 3 sfaturi utile pentru echilibrul bugetului tău

29 Nov 2022 13

Te preocupă scumpirile din ultima vreme și vrei să știi cum să economisești bani, fără să renunți la stilul tău de viață? Îți prezentăm în continuare cele mai bune metode de organizare a b...

Soluții de încălzire a casei în această iarnă: ce opțiuni există și de unde să le cumperi

15 Nov 2022 66

În anotimpul rece volumul cheltuielilor este mai mare, deoarece apar sume suplimentare pentru energie electrică, gaze, utilități ș.a. Iată cum să-ți gestionezi banii și ce soluții să alegi pentr...

3 tipuri de tratamente pentru față și corp care pot fi plătite în rate

18 Nov 2022 24

Grija pentru propria înfățișare este importantă pentru oamenii de toate vârstele. Preocuparea pentru ameliorarea defectelor fizice se regăsește în interesul acordat tratamentelor pen...