De ce să cumperi un ATV în rate prin CardAvantaj și ce beneficii ai?

02 Aug 2023 503

Ai un mod de viață activ, cu sporturi în natură, excursii prin munți și vacanțe pline de aventură? Îți prezentăm în continuare o distracție plină de viteză și adrenalină. Ești pasionat de trekking sau hiking? Completează-ți ieșirile în natură cu o nouă distracție: cursele cu ATV-ul. Află ce beneficii ai la achiziționarea unui ATV în rate cu dobândă zero*, prin CardAvantaj, cardul tău de cumpărături care-ți susține pasiunile și hobby-urile.

Cum să alegi cel mai potrivit ATV pentru nevoile și bugetul tău

Mai știi cât de atent ți-ai ales echipamentul de schi, ca să ai viteză, anduranță, stabilitate, siguranță, indiferent de traseu? În mod similar, pentru a selecta cel mai potrivit ATV, este important să îți analizezi nevoile și să stabilești scopul pentru care îl vei utiliza. Optează pentru pentru modele compacte, ușoare și economice, potrivite pentru plimbări pe diferite tipuri de teren. Capacitatea și performanța motorului sunt, de asemenea, aspecte importante de luat în considerare. ATV-urile vin în diverse dimensiuni de motor, măsurate în centimetri cubi (cc).

Un ATV cu un motor mai mare și mai puternic va fi mai potrivit pentru sarcini grele și teren dificil, în timp ce un ATV cu un motor mai mic și mai economic va fi mai potrivit pentru utilizarea recreativă. Achiziționează și un smartwatch în rate fără dobândă*, ca să monitorizezi traseele și să beneficiezi de funcțiile de orientare ale acestui device. Stabilește-ți un buget pentru achiziția unui ATV și ia în considerare costurile suplimentare, cum ar fi echipamentele de protecție, asigurarea și întreținerea. Compară prețurile și specificațiile diferitelor modele de ATV pentru a găsi cel mai bun raport calitate-preț în funcție de bugetul tău.

Ce beneficii ai când cumperi un ATV în rate* prin CardAvantaj 

Deja te-ai obișnuit să cumperi gadgeturi în rate, așa că opțiunea de a achiziționa un autovehicul de teren prin plăți eșalonate reprezintă soluția logică. Astfel economisești sume importante din bugetul familiei și planifici riguros cheltuielile, în funcție de priorități. Vacanțele vor fi mai atractive cu un ATV pe care să-l folosești în zonele de munte, pe dealuri și pe drumurile spre plaje sălbatice.

Ca deținător de CardAvantaj beneficiezi de campanii la diversi comercianti. Urmărește campaniile active CardAvantaj, ca să prinzi cele mai bune oferte pentru stilul tău sportiv, cu aventură în natură.

Alege modelul preferat dintre diferite tipuri de ATV: ATV-uri entry level, ATV-uri sport, SSV-uri (side by side vehicle), ATV-uri pentru copii, ATV-uri 4x4, ATV-uri cu trei, șase sau chiar opt roți, ATV-uri offroad ș.a. Găsești o ofertă variată de ATV-uri în magazinele de produse auto-moto, pentru hobby și activități recreaționale din rețeaua de magazine partenere CardAvantaj. Te așteaptă zeci de modele de ATV-uri, accesibile pentru achiziții din showroom-uri sau prin shopping online.

Vrei un ATV în rate cu dobândă zero*, ca să te bucuri mai mult de timpul liber alături de familie și prieteni? Activează CardAvantaj și beneficiază de cele mai bune oferte pentru achiziționarea acestor autovehicule de teren.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Cadouri de Paște pentru toată familia: idei originale pentru bugetul oricui

26 Apr 2024 44

Paștele este acel moment al anului când vrei să împărtășești bucuria și dragostea cu cei dragi, printr-un gest simplu, dar semnificativ: un cadou. Cum să găsești idei originale, care să fi...

Cum să trăiești mai sustenabil fără să renunți la confort?

25 Apr 2024 49

Un stil de viață sustenabil fără a renunța la confort poate părea o provocare, dar există câteva strategii pentru a face tranziția mai ușoară și mai plăcută. Descoperă cum să trăiești responsabi...

Cum să găsești cele mai bune materiale pentru proiectele tale DIY

23 Apr 2024 43

Proiectele DIY (Do It Yourself) reprezintă o modalitate excelentă să-ți personalizezi spațiul de locuit, să-ți dezvolți abilitățile practice și să te bucuri de satisfacția de a crea ceva cu propriile...

Ghid pas cu pas pentru a-ți face o asigurare medicală privată

03 Apr 2024 124

Preocuparea pentru sănătatea ta și a familiei reprezintă o prioritate majoră. Asigurările medicale te pot ajuta să-ți gestionezi pe termen lung starea de bine și să-i știi pe cei dragi în sigura...