De ce să cumperi un ATV în rate prin CardAvantaj și ce beneficii ai?

02 Aug 2023 528

Ai un mod de viață activ, cu sporturi în natură, excursii prin munți și vacanțe pline de aventură? Îți prezentăm în continuare o distracție plină de viteză și adrenalină. Ești pasionat de trekking sau hiking? Completează-ți ieșirile în natură cu o nouă distracție: cursele cu ATV-ul. Află ce beneficii ai la achiziționarea unui ATV în rate cu dobândă zero*, prin CardAvantaj, cardul tău de cumpărături care-ți susține pasiunile și hobby-urile.

Cum să alegi cel mai potrivit ATV pentru nevoile și bugetul tău

Mai știi cât de atent ți-ai ales echipamentul de schi, ca să ai viteză, anduranță, stabilitate, siguranță, indiferent de traseu? În mod similar, pentru a selecta cel mai potrivit ATV, este important să îți analizezi nevoile și să stabilești scopul pentru care îl vei utiliza. Optează pentru pentru modele compacte, ușoare și economice, potrivite pentru plimbări pe diferite tipuri de teren. Capacitatea și performanța motorului sunt, de asemenea, aspecte importante de luat în considerare. ATV-urile vin în diverse dimensiuni de motor, măsurate în centimetri cubi (cc).

Un ATV cu un motor mai mare și mai puternic va fi mai potrivit pentru sarcini grele și teren dificil, în timp ce un ATV cu un motor mai mic și mai economic va fi mai potrivit pentru utilizarea recreativă. Achiziționează și un smartwatch în rate fără dobândă*, ca să monitorizezi traseele și să beneficiezi de funcțiile de orientare ale acestui device. Stabilește-ți un buget pentru achiziția unui ATV și ia în considerare costurile suplimentare, cum ar fi echipamentele de protecție, asigurarea și întreținerea. Compară prețurile și specificațiile diferitelor modele de ATV pentru a găsi cel mai bun raport calitate-preț în funcție de bugetul tău.

Ce beneficii ai când cumperi un ATV în rate* prin CardAvantaj 

Deja te-ai obișnuit să cumperi gadgeturi în rate, așa că opțiunea de a achiziționa un autovehicul de teren prin plăți eșalonate reprezintă soluția logică. Astfel economisești sume importante din bugetul familiei și planifici riguros cheltuielile, în funcție de priorități. Vacanțele vor fi mai atractive cu un ATV pe care să-l folosești în zonele de munte, pe dealuri și pe drumurile spre plaje sălbatice.

Ca deținător de CardAvantaj beneficiezi de campanii la diversi comercianti. Urmărește campaniile active CardAvantaj, ca să prinzi cele mai bune oferte pentru stilul tău sportiv, cu aventură în natură.

Alege modelul preferat dintre diferite tipuri de ATV: ATV-uri entry level, ATV-uri sport, SSV-uri (side by side vehicle), ATV-uri pentru copii, ATV-uri 4x4, ATV-uri cu trei, șase sau chiar opt roți, ATV-uri offroad ș.a. Găsești o ofertă variată de ATV-uri în magazinele de produse auto-moto, pentru hobby și activități recreaționale din rețeaua de magazine partenere CardAvantaj. Te așteaptă zeci de modele de ATV-uri, accesibile pentru achiziții din showroom-uri sau prin shopping online.

Vrei un ATV în rate cu dobândă zero*, ca să te bucuri mai mult de timpul liber alături de familie și prieteni? Activează CardAvantaj și beneficiază de cele mai bune oferte pentru achiziționarea acestor autovehicule de teren.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

5 moduri prin care să investești în sănătatea ta mintală

20 May 2024 43

Corp sănătos în minte sănătoasă...Da, ai citit bine, nu este o preluare greșită a celebrului proverb latin...Sănătatea fizică este dată de echilibrul mental, de acea stare de bine psihologică pr...

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult

13 May 2024 83

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult Îți place să mergi la terasă, cu prietenii, la o bere? Nu-i nevoie să ieși în oraș pentru relaxare ală...

Cum să alegi cele mai bune tururi ghidate pentru următoarea ta vacanță?

08 May 2024 112

Te pregătești de vacanță, dar nu știi cum să alegi cele mai bune excursii și tururi ghidate? Află în continuare ce criterii să urmărești când selectezi destinații de concediu și obiective...

5 echipamente de pescuit de nelipsit in acest sezon

08 May 2024 67

Ești un pescar pasionat și te pregătești pentru sezonul de hoinărit pe baltă? Vrei să te inițiezi în acest hobby în natură, ca să te relaxezi alături de familie și prieteni? Află în...