Canapele în rate: ce avantaje ai dacă alegi o astfel de achiziție prin CardAvantaj?

02 Aug 2023 368

Achiziționarea unei canapele este o decizie importantă pentru amenajarea locuinței, deoarece reprezintă locul de relaxare, odihnă, vizionare de filme și seriale. Trebuie să alegi inteligent și să cumperi o canapea în rate fără dobândă*, pentru economii la bugetul familiei. Iată care sunt opțiunile de plată cu dobândă zero* prin CardAvantaj și unde poți să-ți folosești cardul de cumpărături, ca să te bucuri de canapele moderne sau clasice, minimaliste ori stilizate, așa cum îți place.

Cum să alegi canapeaua potrivită pentru nevoile tale

Stabilește bugetul disponibil și dimensiunea canapelei de care ai nevoie. Ia în considerare stilul decorativ al locuinței și culoarea pieselor de mobilier. Ai grijă să se potrivească cu restul decorului din cameră și să reflecte personalitatea și gusturile tale. În plus, trebuie să acorzi atenție criteriilor funcționale. Canapeaua trebuie să fie confortabilă și să încapă lejer în spațiul disponibil. De exemplu, dacă vrei să o folosești pentru relaxare și vizionarea filmelor, este mai indicat să alegi o canapea cu  saltea confortabilă și perne suplimentare. Dacă vrei să știi cum amenajezi un dormitor mic fără cheltuieli mari, dar cu beneficii excelente, optează pentru canapele extensibile. Câștigi spațiu și faci economii, ca să-ți ajungă banii și pentru alte piese de mobilier, accesorii și decorațiuni interioare.

De asemenea, verificarea calității și durabilității este foarte importantă. O canapea de calitate superioară este mai durabilă și va rezista mai mult timp în fața uzurii zilnice. Examinează materialele folosite, precum și modul în care canapeaua este construită, pentru a te asigura că vei face o investiție bună. Consultă și părerile altor cumpărători sau recenziile online ale specialiștilor în amenajări interioare.  

Ce beneficii ai când cumperi canapele în rate* prin CardAvantaj

Achiziționarea unei canapele în rate prin CardAvantaj vine cu numeroase beneficii financiare și logistice. Prin împărțirea costului produsului pe mai multe luni, se poate obține o flexibilitate importantă, care îți permite o mai bună gestionare a bugetului personal și o planificare financiară mai eficientă. Ca deținător de CardAvantaj ai acces la o gamă largă de canapele din magazine partenere CardAvantaj, ca să alegi modelul potrivit pentru nevoile și preferințele tale.

Poți să cumperi mobilă în rate de la Mobexpert, Elvila, Kika, JYSK, Casa Rusu, Dedeman, Brico Depot, Vivre, Lem's, Casa Eduard, Lineaflex, Unican, Modena, Sigma Confort, Mob Design, Mobi Cord, Mob Ambient, Regency, Arriba, Tandem, Kika, Timflex ș.a. Alegi ce-ți place dintre canapele clasice, canapele extensibile, colțare, canapele de stofă, canapele de piele, canapele și fotolii cu recliner și balans, canapele clic-clac, șezlonguri și fotolii, banchete, taburete ș.a.

Te poți bucura și tu de canapele în rate cu dobândă zero*, așa că activează cardul de cumpărături și folosește inteligent toate beneficiile pe care le ai ca deținător de CardAvantaj. 


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

3 idei de cadouri pentru Valentine’s Day

08 Feb 2024 41

Viața în doi este un maraton pe care fiecare dintre parteneri încearcă să-l facă mai frumos, iar Ziua Îndrăgostiților reprezintă ocazia perfectă pentru bucurie în cuplu. Ca să...

Cum să gestionezi eficient plățile de utilități folosind cardul de credit

08 Feb 2024 94

În fiecare lună vin facturile de utilități: apă, gaze, electricitate, așa că gestionarea eficientă a plăților ar trebui să reprezinte o prioritate în planificarea bugetului tău. Nu știi cu...

5 telefoane mobile de top pe care le poți achiziționa în rate fără dobândă

23 Jan 2024 335

Cel mai utilizat device digital este telefonul mobil, de aceea ești mereu în căutarea celui mai bun smartphone, în funcție de activitățile tale profesionale și de timp liber, de pasiunile...

Echipament de fitness pentru acasă: cum îl alegi și de unde îl cumperi?

23 Jan 2024 3148

Vrei să te menții în formă și să urmezi un stil de viață sănătos, dar nu prea ai timp să mergi la sală? Îți prezentăm în continuare o soluție eficientă: fitness la tine acasă! Află c...