Cum aranjezi masa festivă pentru Paște sau alte ocazii speciale

28 Mar 2023 578

Sărbătorile de peste an sunt prilejuri de bucurie, căci te întâlnești cu întreaga familie și cu prietenii dragi. Îți prezentăm în continuare câteva recomandări despre cum să aranjezi masa festivă pentru Paște sau alte evenimente speciale. Urmează sfaturile prezentate, achiziționează rapid și eficient articole pentru casă și grădină, ca să fii o gazdă perfectă de fiecare dată.

Aranjează masa festivă într-un spațiu generos și bine luminat

Reușita unei mese festive constă în crearea atmosferei de sărbătoare, pentru ca toți oaspeții să se simtă confortabil și să trăiască bucuria evenimentelor speciale. Dacă organizezi o reuniune de familie cu ocazia Sărbătorilor de Paște sau de Crăciun, asigură-te că alegi un spațiu larg, unde să încapă masa și scaunele pentru toți invitații. Se recomandă o cameră cu ferestre mari, ca să vă bucurați cât mai mult de lumină naturală.

Dacă acest spațiu este un living de tip open space, află cum să amenajezi bucătăria, ca să o integrezi în zona de servire a preparatelor pentru masa festivă. Poți chiar să utilizezi blatul de bucătărie pentru așezarea aperitivelor reci, a sticlelor de lichior sau a candy bar-ului. 

Îți dorești de multă vreme transformarea sufrageriei într-un spațiu mai primitor? Aranjarea mesei festive este un prilej excelent să treci la fapte. Poți să cumperi avantajos mobilă în rate fără dobândă*, prin cardul de cumpărături CardAvantaj. Astfel vei alege piesele de mobilier preferate, fără să epuizezi bugetul de sărbători.

Achiziționează produse pentru bucătărie și servirea mesei  

Lista de shopping pentru aranjarea mesei festive cuprinde și articole pe care le vei utiliza la prepararea specialităților culinare și la servirea lor. Cu siguranță că ai deja un serviciu de masă elegant, dar îți mai trebuie și alte produse. Folosește cardul tău de cumpărături și utilizează valorosul bonus CardAvantaj, ca să achiziționezi rapid și eficient tot ce ai nevoie, și la bucătărie, și-n sufragerie.

Începe cu un serviciu de masă pentru Paște, din porțelan fin sau opal, pentru că este perfect ca set de masă festivă. Continuă cu tacâmuri și seturi aurii sau argintii, din oțel inoxidabil sau inox argintat, cu modele clasice (flori, frunze de laur, aripi, pene), veselă pentru desert, tăvi din alamă antichizată, fructiere stilizate. Completează cu pahare pentru aperitiv, pahare de vin, pahare de apă realizate din cristal sau sticlă decorativă cu inserții metalice. 

Va fi apreciat un serviciu elegant de ceai și cafea, mai ales că vei prepara specialități delicioase, cu noul tău espressor. Îl poți cumpăra din oferta de electrocasnice în rate, de la orice retailer specializat din rețeaua de magazine partenere CardAvantaj, ca să faci shopping online sau în locații fizice, așa cum îți place.

Pregătește articole speciale pentru decorațiuni tematice

O masă festivă pentru Paște sau alte ocazii speciale are nevoie de o atmosferă de sărbătoare, potrivită fiecărui prilej pe care-l celebrezi. Pregătește decorațiuni tematice și alege cu grijă culorile potrivite. Roșu, bordo, auriu, arămiu, verde imperial, gri argintiu sunt nuanțe pe care designerii de interior le recomandă pentru aranjamente elegante. Completează cu flori naturale, ramuri de brad sau crengi de salcie, în funcție de anotimp și de specificul sărbătorii.

Ai o grădină frumoasă și vrei să amenajezi masa festivă în aer liber? Poți să achiziționezi materiale de construcții în rate fără dobândă*, ca să construiești un foișor, o pergolă sau o terasă unde petrecerea să țină până-n zori. Verifică și opțiunile de cashback prin CardAvantaj, să vezi care sunt ofertele de la magazinele de bricolaj și amenajări exterioare.

Inspiră-te din recomandările prezentate și aplică pentru CardAvantaj, ca să beneficiezi de campanii și rate convenabile, astfel îți cumperi ieftin și rapid tot ce-ți trebuie pentru aranjarea mesei festive!


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Folosești CardAvantaj? Află cum poți să-ți plătești ratele la ATM

22 Jul 2024 25

Ești posesor de CardAvantaj, cu multiple beneficii la cumpărături în rate fără dobândă*, în peste 9500 de magazine fizice și online? Mai adaugă un beneficiu important la lista de ava...

Actualizarea datelor personale 100% online

16 Jul 2024 112

Ești posesor de CardAvantaj, cardul de cumpărături în rate fără dobândă* de la Credit Europe Bank? Îți oferim posibilitatea să-ți actualizezi datele personale 100% online, în d...

Cadouri pentru gameri: 5 dispozitive care cu siguranță vor fi apreciate

12 Jul 2024 40

Vrei să faci o bucurie prietenilor pasionați de jocuri video? Dacă ești în căutarea unor cadouri pentru gameri, există o mulțime de dispozitive și accesorii care le pot îmbunătăți experien...

Idei creative și practice pentru amenajarea zonei de grătar: accesorii, mobilier și decorațiuni

08 Jul 2024 61

Amenajarea zonei de grătar poate transforma un spațiu obișnuit din curte într-un loc plin de viață, pentru petrecerea timpului liber cu familia și prietenii. Iată câteva idei creative și p...