Amenajarea bucătăriei: 5 sfaturi utile în alegerea mobilierului

11 Oct 2022 270

Confortul de acasă este foarte important pentru calitatea vieții, de aceea te preocupi constant ca să creezi un ambient agreabil. Vrei să alegi în mod adecvat obiectele casnice și echipamentele din locuință? Îți prezentăm câteva sfaturi de amenajare a bucătăriei, încăperea unde sunt preparate bunătățile culinare pentru întreaga familie.

Amenajează bucătăria în funcție de stilul casei și de designul interior

O cameră separată sau o bucătărie open space, orice îți dorești pentru locuința ta, ai grijă să proiectezi amenajarea în concordanță cu designul interior al casei. Te vei bucura de o ambianță plăcută, pentru că toate încăperile vor avea un stil unitar. 

La un apartament modern se potrivește o bucătărie deschisă, cu decor minimalist și echipamente high-tech. Într-o casă de epocă vei alege piese de mobilier tradiționale, cu texturi de lemn. Vila ta de vacanță poate avea o bucătărie în stil scandinav, pentru un plus de funcționalitate. 

Nu-ți face griji în legătură cu prețul amenajărilor! Ai la dispoziție materiale de construcții în rate, ca să pregătești cum trebuie bucătăria pentru amenajare. După ce ai rezolvat cu gresie, faianță, chiuvete și echipamente de iluminat, cumpără mobilă în rate, comod și avantajos! Poți s-o achiziționezi prin cardul tău de cumpărături, din rețeaua de magazine partenere CardAvantaj, atât din locațiile fizice, cât și online.

Alege mobilierul potrivit pentru dimensiunile bucătăriei tale

Pentru amenajarea bucătăriei ia în considerare dimensiunile acestei încăperi, ca să alegi cele mai potrivite piese de mobilier. Chiar dacă sunt tentante seturile de bucătării complet echipate, acestea pot fi prea mari pentru spațiul pe care-l ai la dispoziție. Riști să aglomerezi bucătăria și să nu te mai poți mișca în voie de la aragaz la masă, de la fereastră la blatul de lucru și dulapuri.

Măsoară pereții, distanța de la podea la tavan, realizează o schiță cu amplasarea ideală a obiectelor voluminoase și stabilește cotele pentru corpurile de mobilă, ca să iei exact ce-ți trebuie. Ai văzut cum faci cumpărături în rate fără dobândă*, rapid și convenabil, așa că singura grijă este să alegi varianta optimă pentru tine și familia ta.

Optează pentru electronice și electrocasnice incorporabile

Când amenajezi bucătăria nu ai de luat doar mobilă, trebuie să cumperi și echipamentele electronice și electrocasnice pe care le folosești zi de zi: frigider, aragaz, plită, hotă, cuptor cu microunde, robot multifuncțional, espressor și multe altele.

Poți să cumperi electrocasnice în rate, cu ajutorul cardului tău de cumpărături CardAvantaj. Astfel realizezi economii importante și poți să organizezi mai eficient bugetul pentru amenajarea bucătăriei. 

Realizează o listă cu toate echipamentele de bucătărie de care ai nevoie

Planificarea achizițiilor este foarte importantă la amenajarea bucătăriei. Vei avea de luat lucruri mari și mici, importante sau urgente. Entuziasmul de a avea un spațiu nou pentru gătit și servit masa te poate face să cheltuiești din impuls, peste limitele stabilite inițial.

Realizează o listă cu echipamentele de care ai nevoie în bucătărie: cabluri, corpuri de iluminat, mobilier, electronice, electrocasnice, decorațiuni interioare, elemente de climatizare ș.a.

Împarte-le pe categorii și stabilește de la început ordinea în care le achiziționezi. Folosește sumele suplimentare pe care le ai din bonus la CardAvantaj ca să cumperi inteligent, pe baza banilor pe care-i câștigi înapoi la fiecare achiziție cu cardul de cumpărături.

Alege mobilier de bucătărie din magazine specializate 

Calitatea este un criteriu important în alegerea mobilei pentru amenajarea bucătăriei. Ca să te asiguri că achiziționezi articole de la cele mai bune branduri de home & deco, urmărește ofertele din magazinele partenere specializate în acest domeniu.

Ai la dispoziție campanii CardAvantaj prin care poți să cumperi în rate avantajoase, fără dobândă, mobilier de bucătărie din gama premium, de la cele mai renumite magazine: Mobexpert, JYSK, Elvila, Casa Rusu și multe altele.
Ia în considerare sfaturile prezentate și alege mobilierul potrivit pentru amenajarea bucătăriei, cu ajutorul cardului tău de cumpărături în rate fără dobândă! 


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Lista de cumpărături pentru nou-născut: iată toate lucrurile de care vei avea nevoie

22 Sep 2023 39

Pregătirea pentru sosirea unui nou-născut este foarte importantă, de aceea trebuie să te organizezi temeinic și să achiziționezi produse de calitate, adecvate îngrijirii bebelușului. Îți p...

Cum să cumperi cea mai bună mașină de spălat rufe: în rate sau cu banii jos? Află ce e mai avantajos

22 Sep 2023 38

De-abia te-ai mutat și îți cumperi cele necesare pentru locuință? Renovezi casa și vrei să schimbi electronicele și electrocasnicele cu modele mai noi și mai performante? Sau pur și simplu ți s-...

Ce date de pe card nu se transmit altor persoane pentru a-ți păstra în siguranță banii

04 Sep 2023 330

Tranzacțiile digitale sunt tot mai des folosite, de aceea protejarea datelor financiare reprezintă o necesitate. Află în continuare cum să păstrezi în siguranță informațiile cardului banca...

În câte rate se poate plăti RCA-ul și care este procedura

04 Sep 2023 368

Planifici să achiziționezi o asigurare RCA și nu știi cum să procedezi? Află în continuare ce este asigurarea auto obligatorie și cum să plătești asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) &icir...