Ghid pentru achiziționarea de echipament sportiv în rate: 3 sfaturi

24 Nov 2023 261

Minte sănătoasă în corp sănătos - zice o vorbă veche, iar tu urmezi acest stil de viață și încerci să faci sport de câte ori ai un pic de timp liber. Ca să-ți venim în ajutor, îți prezentăm câteva sfaturi pentru achiziționarea de echipament sportiv în rate fără dobândă*: avantajos, rapid, calitativ.

Realizează o listă cu articole sportive conform nevoilor tale

Ai la dispoziție multe magazine fizice și magazine online de articole sportive. Ca să nu cumperi impulsiv, întocmește listă cu articole sportive poate varia în funcție de activitățile sportive pe care le practici. Începe cu tricouri, șorturi, colanți, jachete și echipament de bază. Alege pantofi sport adecvați tipului de activitate pe care o practici, cum ar fi alergare, tenis, baschet sau fotbal. Dacă alegi sporturi cu risc crescut, cum ar fi ciclism, skateboarding, asigură-te că ai echipamentul de protecție necesar, cum ar fi căști, genunchiere, cotiere și protecție pentru încheieturi.

Accesoriile sportive sunt foarte importante, deoarece asigură confort și protecție în timpul activităților fizice. Pune pe lista de shopping pentru echipament sportiv bidon de apă, brățară de fitness sau smartwatch, alte gadgeturi pentru jogging, aerobic, sporturi individuale și de echipă.  

Compară ofertele diferitelor magazine de echipament sportiv

După ce ai finalizat lista cu articole sportive de care ai nevoie, compară diferite oferte existente pe piață. Abonează-te la newslettere, setează-ți alerte la produsele favorite și accesează aplicații mobile ale retailerilor de echipament sportiv. Astfel ai șansa de a afla printre primii de oferte promoționale, perioade cu discounturi atractive, poți să acumulezi puncte de fidelitate și să faci shopping cu multiple avantaje pe termen lung. Ia în considerare evenimente de tip Black Friday, pentru achiziționarea de îmbrăcăminte și încălțăminte sport, accesorii și echipamente pentru  hobby și activități recreative. Cumpără inteligent, precum gospodarul care își face iarna car și vara sanie. De exemplu, găsești echipament de schi la prețuri reduse după încheierea sezonului rece, iar o placă de surfing sau un kit de scuba diving sunt mai ieftine la final de an. 

Alege cele mai bune oferte de echipament sportiv în rate

Folosește mijloace inteligente de plată, ca să beneficiezi de toate avantajele cumpărăturilor în rate cu dobândă zero*. Caută în malluri din România magazinele partenere CardAvantaj și achiziționează echipament sportiv în rate fără dobândă*de la Decathlon, Sport Vision, Himalaya, Dream Sports, Buzz, Wintermag, Under Armour ș.a. Vei primi bonus pentru orice tranzacție comercialăpentru și mai mult shopping prin cel mai bun card de credit fără dobândă*, care te așteaptă la un click distanță. Și dacă tot a venit vorba de online, nu uita că ai posibilitatea să cumperi prin CardAvantaj articole și accesorii sportive în rate din zeci de magazine online, oricând vrei să te bucuri de pasiunea ta pentru sport, natură și aventură. 


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

3 idei de cadouri pentru Valentine’s Day

08 Feb 2024 44

Viața în doi este un maraton pe care fiecare dintre parteneri încearcă să-l facă mai frumos, iar Ziua Îndrăgostiților reprezintă ocazia perfectă pentru bucurie în cuplu. Ca să...

Cum să gestionezi eficient plățile de utilități folosind cardul de credit

08 Feb 2024 100

În fiecare lună vin facturile de utilități: apă, gaze, electricitate, așa că gestionarea eficientă a plăților ar trebui să reprezinte o prioritate în planificarea bugetului tău. Nu știi cu...

5 telefoane mobile de top pe care le poți achiziționa în rate fără dobândă

23 Jan 2024 342

Cel mai utilizat device digital este telefonul mobil, de aceea ești mereu în căutarea celui mai bun smartphone, în funcție de activitățile tale profesionale și de timp liber, de pasiunile...

Echipament de fitness pentru acasă: cum îl alegi și de unde îl cumperi?

23 Jan 2024 3150

Vrei să te menții în formă și să urmezi un stil de viață sănătos, dar nu prea ai timp să mergi la sală? Îți prezentăm în continuare o soluție eficientă: fitness la tine acasă! Află c...