Soluții de încălzire a casei în această iarnă: ce opțiuni există și de unde să le cumperi

15 Nov 2022 430

În anotimpul rece volumul cheltuielilor este mai mare, deoarece apar sume suplimentare pentru energie electrică, gaze, utilități ș.a. Iată cum să-ți gestionezi banii și ce soluții să alegi pentru achiziționarea celor mai bune soluții de încălzire a locuinței. 

Șemineu electric

Poți să alegi o soluție de încălzire eficientă și aspectuoasă: șemineul electric. Acesta are un ecran LED care proiectează imaginea unor lemne ce ard, așa că ai senzația că ești la munte, într-o cabană confortabilă. Cu un șemineu electric încălzești camera unde stai și nu mai pierzi căldură printr-o rețea centralizată.

Ai la dispoziție reglaje diverse, inclusiv funcția stand-by, pentru momentele în care nu vrei să încălzești camera. Costul unui șemineu electric nu este mare, mai ales că ai opțiunea să achiziționezi electrocasnice în rate prin CardAvantaj, cardul tău de cumpărături în rate fără dobândă*, care îți pune la dispoziție o gamă largă de comercianți care au discounturi și promoții la sute de produse pentru locuință, instalații și echipamente de uz casnic

Aer condiționat cu motor inverted

În rețeaua de magazine partenere CardAvantaj beneficiezi de diverse campanii pentru toți deținătorii cardului de cumpărături de la Credit Europe Bank. În cadrul acestor oferte ai posibilitatea să achiziționezi în rate avantajoase cele mai noi sisteme de încălzire pentru locuință.

Alege aparate de aer condiționat cu motor inverted, care consumă mai puțină energie decât aparatele cu motor clasic. Funcționează prin sesizarea schimbărilor de temperatură din interior și modificarea vitezei compresorului, pentru a respecta setările pe care le-ai ales.

Calorifer electric cu ulei

O altă soluție pentru anotimpul rece sunt caloriferele electrice, pentru care uleiul acționează ca mediu de încălzire. Acestea sunt compacte, ușor de manevrat, sunt dotate cu termostat, au un consum redus de energie electrică și asigură o funcționare de durată. 

Ajung treptat la nivelul de temperatură dorit, de aceea trebuie să ai în vedere acest lucru când vrei să încălzești camera. Caloriferul electric reprezintă o opțiune eficientă, mai ales în locuințele cu multe încăperi, unde costurile cu utilitățile sunt mari.

Alegi modelul potrivit din oferta magazinelor de produse electronice și electrocasnice, cumperi direct de pe raft ori faci shopping online. Folosești cu succes CardAvantaj și știi în orice moment cum plătești ratele la cardul de credit pentru cumpărături, ca să-ți eșalonezi cheltuielile până la primăvară.

Convector electric

Ca să treci iarna cu bine și să-ți încălzești locuința eficient, ai la dispoziție convectoarele electrice. Acestea funcționează similar cu aerotermele, dar sunt mai puternice și au manevrabilitate superioară, deoarece pot fi montate și pe pereți, nu doar pe podea.

Alege cea mai bună campanie CardAvantaj pentru achiziționarea acestor sisteme de încălzire, pe care să le utilizezi în completarea surselor convenționale (calorifere, centrale termice).

Încălzire prin pardoseală

Printre cele mai moderne soluții de încălzire a casei sunt sistemele de încălzire prin pardoseală. Au eficiență sporită și oferă rapid confortul termic dorit, pe baza tehnologiilor inovative și a setărilor personalizate pentru fiecare încăpere.

Merită să investești în construirea unui sistem de încălzire prin pardoseală. Este eficient și pentru spații largi și nu te costă foarte mult, deoarece poți să cumperi materiale de construcții în rate și gadgeturi în rate fără dobândă* cu ajutorul CardAvantaj. Te vei bucura de un ambient modern, confortabil și stilat, iar sistemul inteligent de încălzire a casei va aduce economii importante la plata facturii de energie.

Inspiră-te din variantele prezentate și alege cele mai bune soluții de încălzire a casei în această iarnă. Poți să cumperi toate echipamentele, materialele și accesoriile necesare de la magazinele partenere. In plus, la fiecare plată acumulezi ca bonus un procent din suma achitată.


* Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.
 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Renovarea unei case vechi: sfaturi și trucuri pentru economii inteligente

29 May 2024 7

Renovarea unei case vechi poate fi o provocare plină de satisfacții, care nu numai că îmbunătățește aspectul și funcționalitatea locuinței tale, dar crește și valoarea proprietății. Vrei să obți...

5 echipamente premium pentru podcasteri

27 May 2024 43

Vrei să începi o carieră în mediul online și să devii creator de conținut audio-video? Ca să ajungi un podcaster profesionist, ai nevoie de echipamente și accesorii pentru înregistră...

5 moduri prin care să investești în sănătatea ta mintală

20 May 2024 81

Corp sănătos în minte sănătoasă...Da, ai citit bine, nu este o preluare greșită a celebrului proverb latin...Sănătatea fizică este dată de echilibrul mental, de acea stare de bine psihologică pr...

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult

13 May 2024 115

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult Îți place să mergi la terasă, cu prietenii, la o bere? Nu-i nevoie să ieși în oraș pentru relaxare ală...