Idei de ținute pentru Revelion 2023: ce alegi și cum să te încadrezi în buget

22 Dec 2022 2123

Ai avut cheltuieli tot anul și te gândești cum să-ți gestionezi bugetul de Sărbători, ca să-ți ajungă pentru cadouri, decorațiuni, masa de Crăciun, poate chiar să-ți cumperi ceva nou în casă, cum este obiceiul de An Nou? Cu siguranță că vrei și o ținută festivă pentru noaptea de Revelion. Îți prezentăm în continuare câteva idei de outfituri moderne și elegante, ca să începi 2023 în cea mai bună formă. 

Ținute Revelion 2023 pentru femei 

Doamnele și domnișoarele atrag toate privirile la petrecerea de Revelion. Nu vrei să rămâi mai prejos și cauți ținute remarcabile, care să-ți pună în valoare stilul și personalitatea. Sezonul acesta se poartă rochii glam, cu paiete argintii și catifea, accesorizate discret și purtate în combinații clasice. Au revenit în tendinție dantela neagră și aplicațiile de texturi contrastante, în tonuri bordo, vișiniu, coniac, purple.

Dacă mergi de Revelion într-o vacanță în străinătate, împachetează mai multe piese și accesorii, ca să compui outfituri adecvate la restaurantul sau hotelul unde va avea loc petrecerea. Pentru o noapte albă de cutreierat la party-uri prin cluburi, concerte și focuri de artificii, alege încălțăminte sport casual și haine mai comode, în care să nu-ți fie frig și să te simți confortabil. 

Adaugă mici detalii festive, de exemplu un fular-eșarfă în tonuri aurii și roșii, care să învioreze ținuta și să-i dea un aer vesel, potrivit pentru intrarea într-un nou an. Pune pe lista de cumpărături de Sărbători câteva piese vestimentare pe care să le achiziționezi special pentru noaptea de Revelion. Este o tradiție consacrată aceea că o haină nouă purtată la trecerea dintre ani îți va aduce noroc și prosperitate.

Ținute Revelion 2023 pentru bărbați

Domnii preferă ținutele comode la evenimente, iar Revelionul nu face excepție. Pentru outfituri confortabile, dar cu o notă de eleganță, se recomandă pantaloni smart casual de culori închise, mai ales negru, gri închis și bleumarin. Cămășile trebuie să fie din materiale de calitate. În anul ce vine sunt la modă texturi versatile și culori cu personalitate (violet, albastru cobalt, vișiniu). Le vei găsi în magazine specializate, așa că activează-ți cardul de cumpărături CardAvantaj și beneficiezi de până la 9 rate fără dobândă* la H&M, plus reduceri și promoții la alte magazine de îmbrăcăminte din rețeaua de parteneri CardAvantaj.

Dacă petrecerea de Revelion are loc într-un cadru lejer, poți să porți pulovere din cașmir, asortate la pantaloni slim sau chino, în culori clasice (bej, bleumarin, negru). Un party în club vine cu o libertate mai mare în alegerea ținutei de Revelion, însă sunt recomandate accesorii care să dea outfitului un aer festiv (eșarfe de mătase, papioane fantezie, pălării șic etc.).

Ca să achiziționezi cele mai potrivite piese vestimentare și încălțăminte pentru noaptea de Revelion, mergi la cumpărături sau alege shopping online în rețeaua de magazine partenere CardAvantaj. Vei beneficia de promoții atractive, rate fără dobândă* la sute de produse și accesorii pe care să le porți la petrecerea de Anul Nou.

Dacă ești deja posesorul unui card de cumpărături, ai beneficii suplimentare în București Mall și Plaza România, ca să te bucuri pe deplin de cumpărăturile la mall. Verifică-ți contul de bonus CardAvantaj și folosește sumele acumulate, ca să-ți iei ce-ți place, fără să mai cheltuiești bani în plus. De asemenea, este recomandat să verifici în aplicația mobilă AVANTAJ2go și pe website care sunt ofertele de cashback la magazinele partenere. Astfel realizezi economii semnificative și reușești să-ți cumperi ținuta preferată pentru Revelion, simplu, rapid și eficient.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

5 festivaluri de care să te bucuri în vara anului 2024

26 Mar 2024 38

Locuința ta de vară...e afară, în fața scenelor de festival! Ca să-ți pregătești din timp agenda cu artiștii preferați și concertele mult așteptate, îți prezentăm detalii despre cele mai b...

4 cele mai populare platforme de streaming pentru film

20 Mar 2024 55

Cinematograful s-a mutat acasă, iar locurile din sală sunt acum pe canapeaua din living. Platformele de streaming online oferă mii de filme, seriale, documentare, concerte, evenimente sportive, muzică...

Cardurile de credit și asigurările de închirieri auto: ce trebuie să știi

13 Mar 2024 87

Vrei să pleci într-o călătorie de afaceri sau planifici o vacanță cu familia? Dacă te gândești să închiriezi o mașină, ca să beneficiezi de mobilitate la costuri optime, iată ce opți...

5 idei de cadouri pentru 8 Martie

05 Mar 2024 76

Primăvara ne aduce sărbători de tot felul, însă cea mai emoționantă este 8 Martie: Ziua Femeii, a Mamei, a Fiicei, a tuturor zâmbetelor feminine, care ne reamintesc faptul că frumusețea es...