Când și cum să alegi un card de credit fără dobândă

03 Nov 2023 403

În fiecare zi cumperi câte ceva, de 2-3 ori pe ani faci investiții mai importante, pentru achiziții, reparații, vacanțe sau alte situații ce necesită sume mai mari de bani. Știi cum să optimizezi aceste cheltuieli? Descoperă în continuare ce beneficii îți oferă cardurile de credit fără dobândă* și care este momentul oportun să alegi aceste instrumente pentru plăți online sau în magazine fizice.  

Când este momentul potrivit pentru a alege un card de credit fără dobândă*

Când ai în plan să faci achiziții mai mari, cum ar fi mobilier, aparate electrocasnice sau alte bunuri scumpe, un card de cumpărături în rate cu dobândă zero*, precum CardAvantaj, îți oferă posibilitatea să eșalonezi cheltuielile. La fel se întâmplă și când ai nevoie de servicii medicale, de cultură, educație, când vrei să mergi în vacanță și nu ai bani suficienți. Plătești prin card de credit fără dobândă* și reușești să achiziționezi bunurile și serviciile dorite, fără să te îndatorezi și fără să-ți destabilizezi bugetul. Tot ce-ți rămâne de făcut este să plătești lunar suma totală evidențiată în extrasul de cont emis de bancă. 

Un moment bun să-ți activezi cardul de cumpărături în rate cu dobândă zero este înaintea perioadelor de reduceri și promoții, de exemplu Black Friday. Astfel beneficiezi la maxim de oferte atractive și reușești să achiziționezi mai multe produse, la prețuri convenabile. Fie că urmează Winter Sale, Sărbătorile, aniversări de familie sau evenimente speciale, ai un sprijin de încredere în cardul de credit fără dobândă*. Scapi de stresul financiar și poți să alegi articole de lux, la prețuri convenabile, în condiții flexibile de plată.

Cum să alegi un card de credit fără dobândă*

Există pe piață o gamă largă de opțiuni, așa că trebuie să te documentezi, ca să alegi cea mai bună variantă de creditare, în condiții optime din punct de vedere financiar și al condițiilor oferite (număr de rate, bonusuri, cashback, plăți online, aplicații mobile, securitatea plăților, card de credit virtual etc.).

Obține un card de credit fără dobândă* valabil în multe magazine fizice și online 

Ia în considerare varietatea de magazine fizice și online unde poți folosi cardul de credit cu dobândă zero*. De exemplu, prin CardAvantaj, ai acces la shopping rapid și atractiv în peste 9500 de locații. Consultă aici detalii despre partenerii CardAvantaj și descoperă branduri de renume din cele mai diverse domenii: articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, magazine de top specializate în modă și accesorii, ceasuri și bijuterii, produse electronice, electrocasnice și IT&C. De asemenea, prin CardAvantaj achiziționezi în rate fără dobândă* articole din magazine de bricolaj, casă și grădină, magazine de mobilă și decorațiuni, hypermarketuri, stații de alimentare cu combustibil. 

Beneficiezi de servicii în rate cu dobândă zero*, prin cardul tău de cumpărături CardAvantaj. Fie că este vorba despre servicii medicale, de cultură sau educație, servicii turistice sau de consultanță ai posibilitatea să eșalonezi cheltuielile. Și când mergi la restaurante sau cafenele poți să plătești cu cardul de credit fără dobândă*. Ai flexibilitate financiară și scapi de stresul limitărilor de buget.

Verifică beneficiile suplimentare oferite de cardul de credit fără dobândă*

Știi că ai ales cel mai bun card de credit fără dobândă atunci când ai beneficii suplimentare, pe lângă posibilitatea achitării eșalonate a produselor și serviciilor achiziționate. Un astfel de card este CardAvantaj: te bucuri de zero lei taxă de emitere și poți să soliciți până la 5 carduri suplimentare. Ai perioadă de grație de până la 45 de zile fără dobândă* pentru tranzacțiile comerciale, inclusiv în sistemul de rate.

CardAvantaj îți dă ocazia să faci shopping rapid, când îl utilizezi sub formă de card contactless, fără atingere directă între card și terminale de tip POS sau ATM. Un beneficiu atractiv este posibilitatea de a-ți înrola cardurile de cumpărături CardAvantaj în Apple Pay sau Google Pay. Ai și aplicația mobilă  AVANTAJ2go, creată special pentru posesorii de CardAvantaj. Faci plăți online rapide și sigure, prin intermediul sistemului 3D Secure, care îmbunătățește securitatea tranzacțiilor online. 

Ține seama de recomandările prezentate și alege cardul de credit fără dobândă* când ai nevoie de flexibilitate financiară în condiții optime de eșalonare a plăților. Alege carduri de credit cu dobândă zero* care să-ți ofere, pe lângă rate avantajoase, diverse beneficii suplimentare. Astfel te vei bucura de shopping inteligent și vei cumpăra produse și servicii de calitate, așa cum îți dorești.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Implant dentar în rate* pentru un zâmbet sănătos: reguli și sfaturi utile

19 Jun 2024 31

Sănătatea orală înseamnă mai mult decât controale periodice la medicul stomatolog. Ai nevoie de îngrijire medicală și deseori implanturile dentare sunt soluția recomandată pentru sta...

Cum păstrezi motivația pentru sport: 7 trucuri eficiente

07 Jun 2024 76

Sportul nu este doar despre a-ți menține corpul în formă, ci poate întreține mintea și starea de bine. Într-o lume agitată, găsirea motivației pentru a te angaja în activitate...

3 tipuri de filme noi pe care să le vezi la cinema plătind în rate

05 Jun 2024 72

Cinematografia, considerată cea de-a șaptea artă, este prima în topul preferințelor, pentru oameni de toate vârstele. Filmele au mai mult farmec dacă le vizionezi în sala de cinema,...

Renovarea unei case vechi: sfaturi și trucuri pentru economii inteligente

29 May 2024 120

Renovarea unei case vechi poate fi o provocare plină de satisfacții, care nu numai că îmbunătățește aspectul și funcționalitatea locuinței tale, dar crește și valoarea proprietății. Vrei să obți...