Cum obții extrasul de cont pentru CardAvantaj?

26 Jul 2022 7113

Ești posesor de CardAvantaj sau vrei să-ți iei unul și ai nevoie de toate detaliile despre utilizarea lui. Îți prezentăm în continuare cum obții extrasul de cont pentru CardAvantaj, ca să știi în fiecare moment care este nivelul cheltuielilor, câți bani ai disponibili, care este valoarea bonusului și a ratei lunare de plată.

Vezi extrasul de cont în aplicația mobilă AVANTAJ2go

De câte ori vrei să faci cumpărături în rate fără dobândă, poți să vezi soldul și extrasul de cont pentru CardAvantaj cu ajutorul aplicației mobile AVANTAJ2go, creată de Credit Europe Bank pentru clienții săi. Ai la dispoziție mai multe sub-meniuri, pentru fiecare informație de care ai nevoie.

  • Sub-meniul Extras de cont

Afli suma minimă de plată, adică suma ce trebuie achitată până la data scadenței, ca să nu intri în restanță. Vizualizezi suma totală de plată, care constă în valoarea totală a ratelor anterioare ajunse la scadență, plus valoarea totală a ratelor și cumpărăturilor din luna aferentă extrasului. În acest caz dobânda se calculează până la data emiterii extrasului. 

Din sub-meniul Extras de cont afli și data scadentă, adică data scadenței extrasului de cont, până la care trebuie să alimentezi cardul cu cel puțin suma minimă de plată. Este de ajuns să extinzi meniul aplicației AVANTAJ2go și vezi restul sumei minime de plată (suma rămasă din suma minimă de plată, pe care o ai de achitat până la data scadenței extrasului). Ai la dispoziție și valoarea sumei totale care a rămas de plătit (adică banii pe care îi mai ai de achitat din suma totală de plată, până la data scadenței extrasului). 

  • Sub-meniul Tranzacții curente

Când accesezi acest sub-meniu vezi informații despre tranzacțiile pe care le-ai efectuat după finalizarea ciclului de extras care a fost deja emis. Îți apar pe ecran informațiile disponibile despre cardul tău de cumpărături CardAvantaj, la data și ora afișate pe ecran.

Regăsești aceste tranzacții pe următorul extras de cont. Ca să actualizezi informațiile trebuie să accesezi din nou meniul Carduri, să dai click pe un alt meniu (de exemplu pe meniul Campanii) și apoi să revii în meniul Carduri.

  • Sub-meniul Tranzacții viitoare

Ca să ai o privire de ansamblu asupra cheltuielilor din perioada următoare, accesează sub-meniul Tranzacții viitoare. Astfel afli informații despre ratele viitoare pentru tranzacțiile pe care le realizezi în rate, ca să achiziționezi produse și servicii din magazinele partenere CardAvantaj. Vei regăsi aceste tranzacții pe următoarele extrase de cont, în funcție de numărul de rate pentru fiecare achiziție în parte. 

  • Sub-meniul Tranzacții în așteptare 

Prin aplicația mobilă AVANTAJ2go vezi nu doar tranzacțiile pe care le-ai efectuat și pe cele preconizate pentru perioada următoare, ai și posibilitatea să accesezi detalii despre tranzacțiile efectuate, dar care nu au fost încă decontate.

Primești extrasul de cont pe e-mail

Ai posibilitatea să primești lunar pe e-mail extrasul de cont de la Credit Europe Bank pentru contul asociat CardAvantaj. Dacă vrei să modifici datele de corespondență, tot ce ai de făcut este să mergi la orice sucursală Credit Europe Bank şi să completezi Formularul pentru modificarea datelor de contact ale posesorului de card.

În plus, primești prin SMS valoarea sumei minime de plată, așa că știi din timp care este situația banilor tăi de pe CardAvantaj.  

Soliciți extrasul de cont la orice sucursală Credit Europe Bank 

Dacă ai nevoie de o copie după extrasul de cont lunar pentru tranzacțiile tale pe CardAvantaj, poți să soliciți acest lucru de la orice sucursală Credit Europe Bank. Te prezinți la ghișeu cu actul de identitate și primești datele de care ai nevoie, simplu și rapid.

Știi în orice moment care este soldul contului tău și cum plătești online cu CardAvantaj, pentru cele mai convenabile tranzacții offline și online. 

Obții mini extrase de cont de la bancomate Credit Europe Bank

O altă modalitate de obținere a extrasului de cont pentru CardAvantaj este de la bancomatele Credit Europe Bank. Astfel poți să vezi ultimele 10 tranzacţii efectuate, sub forma unui mini extras ATM.

Este important să știi detaliile de pe extrasul de cont, pentru că aici sunt evidenţiate toate tranzacţiile efectuate pentru luna aferentă extrasului şi afli cum plătești ratele la cardul de cumpărături, ca să-ți fie convenabil și ușor. Poți să rambursezi lunar doar suma minimă de 3% din valoarea tranzacțiilor evidențiate în extrasul de cont emis la finalul lunii, plus dobânda integral și comisioanele aferente (dacă există).

Când se emite extrasul de cont primești și un SMS cu suma minimă de plată. Limita de credit acordată pe card este de tip revolving, iar sumele rambursate se regăsesc din nou pe contul de card.

Afli detalii despre extrasul de cont la telefon, prin CEBline

Poți să afli din meniul telefonic CEBline informații despre ultimul extras de cont emis pentru cardul de credit: data emiterii, data scadentă, minimul de plată, totalul de plată extras curent (fără ratele scadente în viitor).

Îți trebuie contractul CEBLine semnat și parola definită, ca să afli informații despre contul tău de CardAvantaj, fără să mai fie necesar transferul telefonic către un reprezentant al Credit Europe Bank.

Tot ce trebuie să faci este să suni la unul dintre următoarele numere de telefon: 0801.000.000 (apelabil din rețeaua Telekom, la tarif local), 0750.000.000 (apelabil din orice rețea, la tarif normal) sau 0724.100.000 (apelabil din orice rețea, la tarif normal). Selectează tasta 1 pentru meniul în limba română sau tasta 2 pentru limba engleză. Apoi alege tasta 3 pentru meniul Conturi, pe care-l accesezi cu elementele de securitate specifice: cod client și parolă CEBLine.

Astfel știi în fiecare moment care este situația contului tău de CardAvantaj și poți să planifici cheltuielile așa cum îți convine. Nu uita să activezi cardul de cumpărături, atât pentru magazine fizice, cât și pentru tranzacții online, ca să beneficiezi de plata în rate fără dobândă, de câte ori ai nevoie.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Cum să trăiești mai sustenabil fără să renunți la confort?

25 Apr 2024 15

Un stil de viață sustenabil fără a renunța la confort poate părea o provocare, dar există câteva strategii pentru a face tranziția mai ușoară și mai plăcută. Descoperă cum să trăiești responsabi...

Cum să găsești cele mai bune materiale pentru proiectele tale DIY

23 Apr 2024 11

Proiectele DIY (Do It Yourself) reprezintă o modalitate excelentă să-ți personalizezi spațiul de locuit, să-ți dezvolți abilitățile practice și să te bucuri de satisfacția de a crea ceva cu propriile...

Ghid pas cu pas pentru a-ți face o asigurare medicală privată

03 Apr 2024 92

Preocuparea pentru sănătatea ta și a familiei reprezintă o prioritate majoră. Asigurările medicale te pot ajuta să-ți gestionezi pe termen lung starea de bine și să-i știi pe cei dragi în sigura...

5 festivaluri de care să te bucuri în vara anului 2024

26 Mar 2024 285

Locuința ta de vară...e afară, în fața scenelor de festival! Ca să-ți pregătești din timp agenda cu artiștii preferați și concertele mult așteptate, îți prezentăm detalii despre cele mai b...