Cum să faci shopping online în siguranță: utilitatea cardului virtual

20 Nov 2023 35

Ești deținător de CardAvantaj sau vrei să-ți activezi acest card de cumpărături modern și eficient? Ai la dispoziție cardul în format fizic, dar poți să utilizezi și alternativa de CardAvantaj Virtual. Îți prezentăm în continuare caracteristicile fiecărui format de card, diferențele dintre ele și cum să alegi cea mai bună combinație de carduri de cumpărături, pentru shopping online în siguranță. 

CardAvantaj în format fizic și virtual - flexibilitate în utilizarea cardului de cumpărături

Credit Europe Bank îți oferă posibilitatea să utilizezi cardul de cumpărături CardAvantaj în format fizic, pentru plăți la POS, în rețeaua de magazine partenere. De asemenea, ai la dispoziție aplicația mobilă AVANTAJ2go, ca să activezi cardul de cumpărături virtual, ce oferă toate facilitățile unui card de credit, dar și beneficii suplimentare pe care ți le prezentăm în continuare. Alegi de fiecare dată combinația optimă de carduri, pentru că te bucuri de flexibilitate maximă în utilizarea cardurilor de cumpărături CardAvantaj.

Ce reprezintă un card virtual de cumpărături

Cardul virtual este un card de cumparaturi similar cardurilor fizice, pe care il poti emite exclusiv din Avantaj2go si il vezi instant in aplicatie.

La emiterea cardului din aplicatie, ai acces la  informațiile necesare pentru utilizarea lui la plăți în magazine fizice și în magazine online: emitentul cardului (Visa sau Mastercard), luna și anul emiterii, luna și anul expirării, codul CVV de trei cifre. 

Ce beneficii ai când utilizezi un card virtual de cumpărături

Principalul beneficiu la un card virtual de cumpărături este că îl emiți rapid și îl poți utiliza imediat. Accesează aplicația mobilă AVANTAJ2go ca să generezi un card virtual de cumpărături și să-l folosești instant pentru shopping online în siguranță. 

Beneficiezi de zero costuri atât la emitere, cât și ulterior, la administrarea cardului virtual. Folosești CardAvantaj Virtual cu maximum de confort și siguranță, fără să plătești nimic în plus. Protejezi și mediul, pentru că nu mai este nevoie de emiterea unui card de plastic, un material despre care știi foarte bine că este poluant și greu reciclabil.

Un card de cumpărturi virtual reprezintă alternativa perfectă la cardul principal, pe care-l ai în format fizic. Se poate întâmpla ca un card contactless să se demagnetizeze, să-l pierzi sau să-ți fie furat. Până primești un nou card fizic de la banca emitentă, ai în continuare acces la limita de credit, fără să mai aștepți emiterea și fără să amâni achiziția produselor și serviciilor de la firmele din rețeaua de magazine partenere CardAvantaj

Faci cumpărături cu cardul tău virtual în magazine fizice și plătești la POS, rapid și în siguranță. Înrolează cardul virtual CardAvantaj în portofelul virtual Apple Pay sau Google Pay. Astfel achitarea coșului de produse la casele de marcat durează mai puțin, iar plățile sunt securizate, așa că scapi de riscurile asociate tranzacțiilor de acest tip. 

Acum poți să mergi la cumpărături fără portofel, pentru că ții banii pe cardul virtual. Este imposibil să-l rătăcești în geantă sau prin buzunare, așa cum și se întâmplă cu un card de credit clasic. Pentru că este virtual, n-ai cum să-l pierzi și nici nu-ți poate fi furat.

Cu un card de cumpărături virtual ții sub control cheltuielile lunare, stabilești limita pe care vrei s-o aloci, poți să faci în orice moment modificări în funcție de prioritățile tale și de strategia financiară pe care o alegi. Prin simpla accesare a aplicației mobile AVANTAJ2go actualizezi setările cu doar 2-3 clickuri.

CardAvantaj virtual -  shopping online în siguranță

Poți să utilizezi cardul virtual și pentru shopping online, din confortul propriei locuințe, de pe o plajă exotică sau de oriunde te-ai afla.  Datele cardului virtual pot fi accesate doar de tine, în aplicația AVANTAJ2go, așa că te bucuri de cel mai înalt nivel de siguranță. 

Realizezi tranzacții online securizate, deci scapi de grija că ai putea fi victima unei fraude. În plus, plățile pe care le realizezi sunt anonimizate, așa că beneficiezi pe deplin de siguranța datelor personale. Când nu dorești să oferi informații despre cardurile tale emise în format fizic, cardul virtual de cumpărături CardAvantaj reprezintă opțiunea ideală.

Instalează aplicația AVANTAJ2go, accesează meniul “Carduri” și selectează generarea unui CardAvantaj virtual din secțiunea “Detalii card”. Stabilește procentul de limită pe care vrei să-l aibă cardul tău virtual de cumpărături. Dă accept la ”Termeni și condiții” și apoi autorizează efectiv emiterea cardului virtual prin introducerea codului PIN al aplicației sau prin date biometrice. Vei vizualiza instant toate detaliile despre cardul tău virtual în tabul “Carduri virtuale”.  

Urmează recomandările prezentate și bucură-te de beneficiile CardAvantaj Virtual!

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Cum să alegi și să cumperi bijuterii în rate: recomandări și capcane de evitat

21 Nov 2023 28

Îți plac bijuteriile, pentru că aduc stil și distincție outfiturilor tale, te definesc ca persoană, conferă eleganță și rafinament? Ai la dispoziție o gamă largă de bijuterii din aur, argint și...

Cum să faci shopping online în siguranță: utilitatea cardului virtual

20 Nov 2023 35

Ești deținător de CardAvantaj sau vrei să-ți activezi acest card de cumpărături modern și eficient? Ai la dispoziție cardul în format fizic, dar poți să utilizezi și alternativa de CardAvantaj V...

3 sfaturi pentru a te pregăti de Black Friday anul acesta

03 Nov 2023 86

Pregătirea eficientă pentru maratonul de cumpărături Black Friday îți aduce beneficii semnificative, de la economii substanțiale până la achiziționarea produselor dorite, înainte de...

Cum să alegi cel mai bun aparat foto? 3 sfaturi

08 Nov 2023 43

Pasiunea ta este fotografia sau ești la început și vrei să te perfecționezi în domeniul artelor vizuale? Îți prezentăm în continuare câteva sfaturi utile, pentru achiziți...