Cum să alegi cel mai bun aparat foto? 3 sfaturi

08 Nov 2023 274

Pasiunea ta este fotografia sau ești la început și vrei să te perfecționezi în domeniul artelor vizuale? Îți prezentăm în continuare câteva sfaturi utile, pentru achiziționarea unor aparate foto potrivite nivelului tău de pregătire, adecvate bugetului disponibil și caracteristicilor tehnice de care ai nevoie. 

Stabilește caracteristicile aparatului foto pe care vrei să-l cumperi

Înainte de a începe căutarea unui aparat foto, stabilește nevoile și preferințele personale. Unde vei utiliza aparatul foto? Dacă pleci în vacanță și vei realiza fotografii în aer liber, acest lucru influențează calitatea imaginii și performanțele aparatului. De asemenea, este important să te gândești dacă ai nevoie de un zoom puternic pentru a capta detalii la distanță sau dacă un zoom mai redus este suficient pentru ședințele foto pe care le vei organiza.

Există mai multe tipuri de aparate foto: DSLR, mirrorless, compacte sau bridge. Ia în considerare dimensiunea senzorului, numărul de pixeli, viteza de declanșare, opțiunile video. Evaluează avantajele și dezavantajele, este important să alegi o cameră foto ce corespunde cerințelor tale și stilului de fotografiere. Mergi pe munte, faci trekking sau hiking? Te pregătești pentru sporturi de iarnă? Ia pe lângă echipamentul de schi și accesorii foto, ca să realizezi poze și filmări spectaculoase!

Compară ofertele la aparate foto în magazine fizice și magazine online

Un aspect esențial în procesul de selecție a unui aparat foto este bugetul disponibil. Ce sumă aloci pentru această achiziție? Reprezintă o prioritate, urmează să te ajute în activitatea profesională sau este un gadget de hobby? Este important să stabilești un buget realist în funcție de nevoile tale și să te asiguri că alegi un aparat care îți oferă cel mai bun raport calitate-preț.

Compară ofertele la aparate foto în magazine fizice și magazine online. Verifică politica de retur și opțiunile de service, perioada de garanție și reducerile de prețuri la pachetele de camere foto și accesorii. Ia în considerare recenziile utilizatorilor! Evaluările realizate de pasionații artei fotografice reprezintă criterii valoroase în alegerea celui mai bun aparat foto. 

Folosește instrumente de plată în rate pentru camere și accesorii foto

Vrei să cumperi un aparat foto profesional, dar bugetul nu-ți permite? Ai stabilit deja prioritățile pentru următoarele luni și știi exact către ce achiziții, taxe și alte cheltuieli vor merge banii tăi? Nu renunța la visul de a-ți cumpăra un aparat foto! Ai la dispoziție instrumente de plată inteligente, de exemplu un card de credit fără dobândă*, ca să faci cumpărături în rate și să plătești eșalonat pentru camera foto pe care ți-o dorești. Fără costuri suplimentare, fără comisioane sau dobânzi: alegi acum, plătești într-o perioadă de timp convenabilă.

Descoperă beneficiile cardurilor de cumpărături cu dobândă zero* și aplică pentru CardAvantaj, ca să alegi aparatul foto preferat, din magazine fizice sau din magazine online, cum îți place. Te așteaptă o gamă variată de echipamente și accesorii foto, în rețeaua de magazine partenere CardAvantaj. Achiziționează articole foto de calitate de la F64, eMAG, Altex, Media Galaxy, Flanco, evoMAG, PC Garage, AvStore ș.a. Plătești în rate, primești bonus înapoi pe card la fiecare tranzacție comercială.


Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

3 idei de cadouri pentru Valentine’s Day

08 Feb 2024 31

Viața în doi este un maraton pe care fiecare dintre parteneri încearcă să-l facă mai frumos, iar Ziua Îndrăgostiților reprezintă ocazia perfectă pentru bucurie în cuplu. Ca să...

Cum să gestionezi eficient plățile de utilități folosind cardul de credit

08 Feb 2024 53

În fiecare lună vin facturile de utilități: apă, gaze, electricitate, așa că gestionarea eficientă a plăților ar trebui să reprezinte o prioritate în planificarea bugetului tău. Nu știi cu...

5 telefoane mobile de top pe care le poți achiziționa în rate fără dobândă

23 Jan 2024 313

Cel mai utilizat device digital este telefonul mobil, de aceea ești mereu în căutarea celui mai bun smartphone, în funcție de activitățile tale profesionale și de timp liber, de pasiunile...

Echipament de fitness pentru acasă: cum îl alegi și de unde îl cumperi?

23 Jan 2024 3142

Vrei să te menții în formă și să urmezi un stil de viață sănătos, dar nu prea ai timp să mergi la sală? Îți prezentăm în continuare o soluție eficientă: fitness la tine acasă! Află c...