Mobila în rate: De unde poți cumpăra piese de mobilier cu CardAvantaj?

08 Apr 2022 4490

Amenajarea locuinței reprezintă un pas important atunci când vrei să te muți în casă nouă sau să o renovezi pe cea actuală. Pentru a veni în sprijinul tău, CardAvantaj a încheiat parteneriate cu multiple magazine de mobilă de unde poate fi achiziționată mobilă în rate fără dobândă, cu plata online sau direct la comerciant.

Top magazine de mobilă partenere CardAvantaj


JYSK
Dacă te gândești cum să cumperi mobilă în rate, rapid și eficient, ai la dispoziție magazinele JYSK, prezente în mai multe orașe din țară: București, Voluntari, Constanța, Bacău, Tîrgu Mureș, Pitești, Timișoara, Șelimbăr, Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Baia Mare, Satu Mare, Buzău, Sfântu Gheorghe, Brașov, Hunedoara, Tulcea, Drobeta-Turnu Severin, Iași, Craiova, Alexandria, Târgoviște, Deva, Brăila, Galați, Zalău ș.a.
Prin CardAvantaj poți alege modelele preferate de mobilier, decorațiuni, și accesorii pentru casă și grădină. JYSK îți oferă mobilă în stil scandinav, cu accent pe funcționalitate, confort și design modern. 

CASA RUSU
Dacă ești adeptul stilului tradițional de mobilă, Casa Rusu este un producător și comerciant de mobilier modulare, seturi pentru living, dormitor sau bucătărie, saltale, decorațiuni și accesorii. Ca deținător de card de cumpărături CardAvantaj ai beneficiile specifice la toate magazinele Casa Rusu din țară: București, Timișoara, Sibiu, Brașov, Buzău, Oradea, Piatra Neamț, Constanța, Bacău, Botoșani, Satu Mare, Baia Mare, Tîrgu Mureș ș.a. 

MOBEXPERT
Ca persoană fizică deținătoare de CardAvantaj, la orice magazin  Mobexpert din România poți să cumperi dormitoare în rate fără dobândă, mobilier de bucătărie, fotolii canapele și alte articole necesare pentru mobilarea livingului, mobilier de terasă și diverse accesorii necesare pentru decorarea locuinței.

ELVILA
În top magazine partenere CardAvantaj se află și Elvila, de unde poți să cumperi mobilă personalizată, seturi moderne de mobilier pentru sufragerii, dormitoare, biblioteci, camere pentru copii și tineret, bucătării, mobilier mic, canapele, fotolii și saltele. Ai la dispoziție magazine Elvila în București, Alexandria, Bacău, Botoșani, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Constanța, Brad ș.a. 

Alte magazine de mobilă și accesorii pentru casă partenere CardAvantaj 

Poți cumpăra în rate fixe fără dobândă saltele și perne de la LINEAFLEX, mobilier modern și original de la UNICAN, LEMS, MODENA, SIGMA CONFORT, EUROMOBILA, MOBILA DOMNEL,  MOBILA LAGUNA, șa.

Consultă lista de magazine de mobilă partenere CardAvantaj ca să cumperi mobilă în rate fixe, fără dobândă. Prin CardAvantaj ai bonus la fiecare tranzacție și zero lei taxă de emitere. Aplici fără documente justificative de venit, primești cardul rapid în sucursalele cu emitere instant, poți să cumperi articolele preferate într-o perioadă convenabilă, de până la 24 de rate, și poți să achiziționezi mobilier de calitate din peste treizeci de magazine aflate în toate regiunile țării.

Ca parteneri ai cardului de cumpărături CardAvantaj, magazinele de mobilă îți pun  la dispoziție oferte periodice pe care le găsești actualizate în permanență la secțiunea Campanii CardAvantaj. Dacă vrei să știi cum poți obține un card de cumpărăruri flexibil și eficient îți stăm la dispoziție pe site-ul https://www.cardavantaj.ro/ și în rețeaua de sucursale Credit Europe Bank România.

Află detalii despre Bonusul CardAvantaj și utilizează contul de bonus pentru achiziționarea în condiții avantajoase a produselor de mobilier de care ai nevoie pentru o casă confortabilă și primitoare. Acum știi cum să cumperi mobilă în rate rapid, sigur și fără să cheltuiești sume importante din bugetul familiei.
 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


mobila in rate fara dobanda

Postari recente

Cum să trăiești mai sustenabil fără să renunți la confort?

25 Apr 2024 9

Un stil de viață sustenabil fără a renunța la confort poate părea o provocare, dar există câteva strategii pentru a face tranziția mai ușoară și mai plăcută. Descoperă cum să trăiești responsabi...

Cum să găsești cele mai bune materiale pentru proiectele tale DIY

23 Apr 2024 11

Proiectele DIY (Do It Yourself) reprezintă o modalitate excelentă să-ți personalizezi spațiul de locuit, să-ți dezvolți abilitățile practice și să te bucuri de satisfacția de a crea ceva cu propriile...

Ghid pas cu pas pentru a-ți face o asigurare medicală privată

03 Apr 2024 92

Preocuparea pentru sănătatea ta și a familiei reprezintă o prioritate majoră. Asigurările medicale te pot ajuta să-ți gestionezi pe termen lung starea de bine și să-i știi pe cei dragi în sigura...

5 festivaluri de care să te bucuri în vara anului 2024

26 Mar 2024 285

Locuința ta de vară...e afară, în fața scenelor de festival! Ca să-ți pregătești din timp agenda cu artiștii preferați și concertele mult așteptate, îți prezentăm detalii despre cele mai b...