Mobila în rate: De unde poți cumpăra piese de mobilier cu CardAvantaj?

08 Apr 2022 4547

Amenajarea locuinței reprezintă un pas important atunci când vrei să te muți în casă nouă sau să o renovezi pe cea actuală. Pentru a veni în sprijinul tău, CardAvantaj a încheiat parteneriate cu multiple magazine de mobilă de unde poate fi achiziționată mobilă în rate fără dobândă, cu plata online sau direct la comerciant.

Top magazine de mobilă partenere CardAvantaj


JYSK
Dacă te gândești cum să cumperi mobilă în rate, rapid și eficient, ai la dispoziție magazinele JYSK, prezente în mai multe orașe din țară: București, Voluntari, Constanța, Bacău, Tîrgu Mureș, Pitești, Timișoara, Șelimbăr, Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Baia Mare, Satu Mare, Buzău, Sfântu Gheorghe, Brașov, Hunedoara, Tulcea, Drobeta-Turnu Severin, Iași, Craiova, Alexandria, Târgoviște, Deva, Brăila, Galați, Zalău ș.a.
Prin CardAvantaj poți alege modelele preferate de mobilier, decorațiuni, și accesorii pentru casă și grădină. JYSK îți oferă mobilă în stil scandinav, cu accent pe funcționalitate, confort și design modern. 

CASA RUSU
Dacă ești adeptul stilului tradițional de mobilă, Casa Rusu este un producător și comerciant de mobilier modulare, seturi pentru living, dormitor sau bucătărie, saltale, decorațiuni și accesorii. Ca deținător de card de cumpărături CardAvantaj ai beneficiile specifice la toate magazinele Casa Rusu din țară: București, Timișoara, Sibiu, Brașov, Buzău, Oradea, Piatra Neamț, Constanța, Bacău, Botoșani, Satu Mare, Baia Mare, Tîrgu Mureș ș.a. 

MOBEXPERT
Ca persoană fizică deținătoare de CardAvantaj, la orice magazin  Mobexpert din România poți să cumperi dormitoare în rate fără dobândă, mobilier de bucătărie, fotolii canapele și alte articole necesare pentru mobilarea livingului, mobilier de terasă și diverse accesorii necesare pentru decorarea locuinței.

ELVILA
În top magazine partenere CardAvantaj se află și Elvila, de unde poți să cumperi mobilă personalizată, seturi moderne de mobilier pentru sufragerii, dormitoare, biblioteci, camere pentru copii și tineret, bucătării, mobilier mic, canapele, fotolii și saltele. Ai la dispoziție magazine Elvila în București, Alexandria, Bacău, Botoșani, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Constanța, Brad ș.a. 

Alte magazine de mobilă și accesorii pentru casă partenere CardAvantaj 

Poți cumpăra în rate fixe fără dobândă saltele și perne de la LINEAFLEX, mobilier modern și original de la UNICAN, LEMS, MODENA, SIGMA CONFORT, EUROMOBILA, MOBILA DOMNEL,  MOBILA LAGUNA, șa.

Consultă lista de magazine de mobilă partenere CardAvantaj ca să cumperi mobilă în rate fixe, fără dobândă. Prin CardAvantaj ai bonus la fiecare tranzacție și zero lei taxă de emitere. Aplici fără documente justificative de venit, primești cardul rapid în sucursalele cu emitere instant, poți să cumperi articolele preferate într-o perioadă convenabilă, de până la 24 de rate, și poți să achiziționezi mobilier de calitate din peste treizeci de magazine aflate în toate regiunile țării.

Ca parteneri ai cardului de cumpărături CardAvantaj, magazinele de mobilă îți pun  la dispoziție oferte periodice pe care le găsești actualizate în permanență la secțiunea Campanii CardAvantaj. Dacă vrei să știi cum poți obține un card de cumpărăruri flexibil și eficient îți stăm la dispoziție pe site-ul https://www.cardavantaj.ro/ și în rețeaua de sucursale Credit Europe Bank România.

Află detalii despre Bonusul CardAvantaj și utilizează contul de bonus pentru achiziționarea în condiții avantajoase a produselor de mobilier de care ai nevoie pentru o casă confortabilă și primitoare. Acum știi cum să cumperi mobilă în rate rapid, sigur și fără să cheltuiești sume importante din bugetul familiei.
 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


mobila in rate fara dobanda

Postari recente

5 moduri prin care să investești în sănătatea ta mintală

20 May 2024 7

Corp sănătos în minte sănătoasă...Da, ai citit bine, nu este o preluare greșită a celebrului proverb latin...Sănătatea fizică este dată de echilibrul mental, de acea stare de bine psihologică pr...

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult

13 May 2024 63

Amenajarea terasei: cum să obții un design atrăgător fără să cheltuiești prea mult Îți place să mergi la terasă, cu prietenii, la o bere? Nu-i nevoie să ieși în oraș pentru relaxare ală...

Cum să alegi cele mai bune tururi ghidate pentru următoarea ta vacanță?

08 May 2024 92

Te pregătești de vacanță, dar nu știi cum să alegi cele mai bune excursii și tururi ghidate? Află în continuare ce criterii să urmărești când selectezi destinații de concediu și obiective...

5 echipamente de pescuit de nelipsit in acest sezon

08 May 2024 50

Ești un pescar pasionat și te pregătești pentru sezonul de hoinărit pe baltă? Vrei să te inițiezi în acest hobby în natură, ca să te relaxezi alături de familie și prieteni? Află în...