Când încep reducerile de iarnă și cum să profiți la maximum de acestea

23 Nov 2022 716

Sfârșitul anului îți aduce bucuria Sărbătorilor, dar și ocazii excelente pentru shopping de calitate, la prețuri avantajoase. Îți prezentăm în continuare cele mai importante detalii despre reducerile de iarnă: când încep și cum să profiți la maximum de oportunitățile din magazine fizice sau online. 

Când încep reducerile de iarnă la cumpărături 

În fiecare an, startul reducerilor de iarnă este dat de Black Friday și Cyber Monday, cele două perioade din luna noiembrie, când magazinele oferă promoții și discounturi la mii de produse și servicii, în funcție de preferințele clienților.

Dacă te gândești cum să faci economii la bugetul personal sau al familiei, reducerile din sezonul hibernal sunt cele mai bune prilejuri pentru a achiziționa îmbrăcăminte, încălțăminte, produse electronice și electrocasnice, articole pentru casă și grădină, vacanța de Revelion în străinătate și multe alte lucruri de care ai nevoie pentru tine și cei dragi.

Următoarea perioadă de reduceri este cea pentru cumpărături de Sărbători, care debutează înaintea Crăciunului și durează până după Anul Nou. Ai ocazia să achiziționezi produsele tradiționale pentru mesele festive, cadouri, obiecte de uz casnic și gadgeturi IT, servicii de îngrijire personală ș.a. Beneficiezi de o gamă largă de oferte, pe care comercianții le grupează astfel încât să ai prețuri avantajoase pe toată durata iernii.

Planifică-ți cheltuielile pentru Sărbători după cum sunt anunțate reducerile de iarnă, ca să-ți planifici inteligent banii și să ai tot ce-ți trebuie în momentele festive de la final de an. Dacă prinzi startul reducerilor, poți să beneficiezi de condiții atractive la plăți în rate, pentru tot anul ce urmează să înceapă.

Cum să faci cumpărături în timpul perioadelor de reduceri

Cea mai eficientă variantă de shopping în perioada reducerilor de iarnă este să faci cumpărături în rate fără dobândă*, cu ajutorul cardului tău de cumpărături, CardAvantaj. Astfel beneficiezi la maximum de prețurile mici pe care comercianții le oferă pentru produsele și serviciile aflate în promoțiile de Black Friday sau de Sărbători.

Consultă lista de magazine partenere CardAvantaj, citește pe site sau pe aplicația mobilă AVANTAJ2go care sunt reducerile anunțate pentru deținătorii de card și folosește-ți banii din cashback sau bonus.

Realizează o listă cu articolele care-ți trebuie în casă, completeaz-o cu lucrurile pe care și le doresc cei dragi de Sărbători și adaugă preferințele tale în materie de achiziții în perioada de reduceri. Pot fi gadgeturi, obiecte de decor sau mobilier, servicii de înfrumusețare ori concedii în destinații exotice în rate cu dobândă zero*.

Urmărește din timp reducerile de iarnă și vezi cum poți obține un card de cumpărături în rate fără dobândă*, ca să profiți la maximum de cea mai bună perioadă pentru shopping. 


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Cum să alegi și să cumperi bijuterii în rate: recomandări și capcane de evitat

21 Nov 2023 28

Îți plac bijuteriile, pentru că aduc stil și distincție outfiturilor tale, te definesc ca persoană, conferă eleganță și rafinament? Ai la dispoziție o gamă largă de bijuterii din aur, argint și...

Cum să faci shopping online în siguranță: utilitatea cardului virtual

20 Nov 2023 35

Ești deținător de CardAvantaj sau vrei să-ți activezi acest card de cumpărături modern și eficient? Ai la dispoziție cardul în format fizic, dar poți să utilizezi și alternativa de CardAvantaj V...

3 sfaturi pentru a te pregăti de Black Friday anul acesta

03 Nov 2023 86

Pregătirea eficientă pentru maratonul de cumpărături Black Friday îți aduce beneficii semnificative, de la economii substanțiale până la achiziționarea produselor dorite, înainte de...

Cum să alegi cel mai bun aparat foto? 3 sfaturi

08 Nov 2023 44

Pasiunea ta este fotografia sau ești la început și vrei să te perfecționezi în domeniul artelor vizuale? Îți prezentăm în continuare câteva sfaturi utile, pentru achiziți...